maanantai 30. huhtikuuta 2012

Arjen pieniä, kauniita asioita

Jepjep, eihän se aina niin herttaista ole. Varsinkin, kun siivouspäivänä avaa murrosikäisen huoneen oven! Ihan ei ole feng shuit kohdallaan. (Tästä kuvasta puuttuu mopon osia, niitä on yleensä huoneessa) Onneksi osaan jo ottaa vähän rennommin tämän asian. Ihan joskus harvoin saattaa tämä jopa naurattaa. Ja oven voi aina laittaa kiinni ;) Siivoamisesta olen kyllä pitänyt eräänkin oppitunnin, mutta aika heikolla menestyksellä. Kyllä poika välillä pistää toimeksi ja huoneen kuntoon, mutta aika nopsaa sekasotku saa taas vallan. Tänään olen hyvällä tuulella ja taidan siivota huoneet. Apuja otan vastaan, kun koulun vappuhulinoista kotiutuvat..Välillä keitän kahvit ja luen päivän lehdet. Rentoa otetta sinunkin päivääsi :)

4 kommenttia:

 1. Heippa! Meillä on ihan sama tilanne. Olen itsekseni ihmetellyt, kun ei mitkään lakanat, petauspatjat, tyynyliinat eikä pussilakanat pysy paikoillaan saati, että niitä vapaaehtoisesti korjattaisiin jos ne tippuu sängyn viereen.Kuvastasi päätellen näkyy olevan yleinen ilmiö tuossa iässä?
  --helit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyllä se ainakin meillä on jokaöinen ilmiö. Olen välillä laittanut leveämpiä lakanoita- ei vaikutusta.. Sängyn viereen tipahtaa myös sisä- ja ulkovaatteet..Mutta siitähän ne aamulla kätevästi löytää ;)

   Poista