lauantai 21. huhtikuuta 2012

Viikonlopun ruokavinkki ;) ym..

Tänään shoppailin keittiöön arjen luksusta.

Löysin myös ompelutarvikkeille kivan lokerikon.

Kirppikseltä löytyi kankaita.Olen kyllästynyt tulppaaneihin, koska nuupahtavat parissa päivässä. Tämän Hortensian hain Tiimarista :)


Sitten siihen ruokavinkkiin, mikä on tietenkin: tilliliha! Vitsivitsi. Mutta joo, sitä meillä tehtiin koska:
poika on pyytänyt sitä useamman viikon ja minä yhtä sitkeästi kieltäytynyt tekemästä. Tillilihan kuusivuotias oli keksinyt Risto Räppääjän "Hilpurin Tillistä." :D  Viimein sitten mankumiseen kyllästyneenä annoin periksi..Epäilin tillilihan menekkiä perheessäni mutta kas kummaa, kaikki söivät hyvällä ruokahalulla. Ja hyvä niin, menihän kastikkeen valmistamiseen melkein 3 tuntia!!Omppupiirakan tein vähän kuin lohdukkeeksi, jos ei ruoka olisi maistunutkaan. Mukavia ruokahetkiä viikonloppuun!

2 kommenttia:

 1. Oih, tillilihaa :(. Se ja kanaviillokki on varmaan kouluajoilta ihan ykkösinhokkiruokia. Mutta eihän tuo tilliliha voi olla pahaa, jos sen valmistamiseen menee kolme tunti!!!

  Joskus sitä täytyy uhrautua lasten eteen, että voi taas paremmalla omalla tunnolla pakottaa syömään tekemäänsä ruokaa. Meillä se oli kerran siskonmakkarasoppa, josta en itse välitä ja jota en tee vapaaehtoisesti.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuija!
   Juu, nehän ne niitä inhokkiruokia kouluaikoina olivat. Itse taas tykkäsin tillilihasta. Ehkä siinä oli yksi syy, että vaivauduin sitä kokkailemaan :) Lihan keittäminen vei suurimman osan ajasta, joten ei se nyt niin suuritöistä ollut. Ei kylläkään ole mitään pikaruokaa. No nyt on tillilihaa syöty ja poika tietää miltä se maistuu :)

   Poista