perjantai 11. toukokuuta 2012

Harrastuksia..on monenlaisia :)

Eilen ostin pojalle painivermeet, siis trikoot ja tossut. Siitä tuli mieleen, että meillä on harrastettu-yhtä ja toista. Tyttären kanssa niitä muisteltiin ja hauskaa oli. Listaanpa ne nyt tähänkin. Näitä ovat siis harrastaneet meidän perheen 19- ja 15-vuotiaat. Kaikissa näissä on ollut vähintään kerho, useassa on kilpailtu:
                                                                 Muskari, liikuntakerho, kokkikerho, askartelukerho,
 hiihto, jalkapallo,
palokuntakerho, judo, skeittailu, pianon soittaminen, kuoro,
sähly, pienoismallikerho, ratsastus, paini, rumpujen soittaminen, showtanssi,
partio, sulkapallo 


Mitenkään stressiksi asti noita harrastuksia ei ole kuitenkaan ollut..Yleensä se meni niin, että kun johonkin kiinnostus hiipui tuli uusi harrastus tilalle. Olen mielelläni antanut lasten harrastaa ja kannustanut kokeilemaan uutta. Tietenkin kalleimpia harrastuksia on mietitty tarkasti.Esim.kun piano tuli taloon, menin itsekkin pianotunnille.. Niin ja ratsastamaan aloin, kun kyllästyin odottamaan tytärtä ratsastustunnilta. Siitä olen iloinen. Tällä meidän kuopuksella on harrastusjutut vasta aluillaan. Painista on kyllä ollut tosi innostunut ja jaksanut kaksi vuotta harjoituksissa kulkea. Kisat ovat sitten niitä kohokohtia. 

Olisi kiva kuulla teidän lasten/perheitten harrastuksista :)  


Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Pitkät on meidänkin listat, aikamoista kuljetus härdelliä välillä. Mutta hyvä kun harrastavat. Huomenna olis BJJ kisat, mutta ei kuulma saa mennä katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän se on.. kuskaamista ym. Tämä päivä meni molskin vieressä jännittäessä..Mukava oli nähdä innokkaita pikkupainijoita :)

      Poista