maanantai 28. toukokuuta 2012

Iltapäivän retkeilyä

Eväsretki ei kyllä ollut mielessä, kun töistä kotevuin. Aamuni alkoi 5.30 ja flunssan vuoksi oli väsähtänyt olo. 6 vuotiaalla oli naapurin poika kylässä ja he ehdottivat, että lähdettäisiin retkelle. Kahvikupillisen jälkeen suostuin:jääköön pyykit ja muut kotihommat hetkeksi. Sitten vaan eväät reppuun ja menox :)

        


Retki oli onnistunut:pojat ovat niin hauskoja. Pohtivat ja kyselevät. Kysymykset ovat kyllä usein melko vaikeita, pitää itsekkin tosissaan miettiä asioita. Sitten pojat kilpailevat, kilpailevat ja kilpailevat. Molemmat haluavat olla ykkösiä ihan kaikessa :D Hihhii.. Pyykit tuli pestyä ja illalla tehtiin vielä pitsaa.


Tervetuloa Sofia! :).. ja kaikille teille lukijoille: lämpimästi tervetuloa! Olen tosi iloinen jokaisesta:))
Ja teitä on jo 11!! Vautsivau <3

Mukavaa viikkoa kaikille!

Anne

                         


4 kommenttia:

 1. Kotihommat joutaa odottaa aina, mutta retkille pääsee harvemmin. Luonto on nyt niin kaunis ja eväät maistuvat parhailta ulkoilmassa. Onkohan tuo kukka ketunleipä, on päässyt unohtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Ja ulkoillessa virkistyy, niin kotityötkin menee sitten vähemmällä jupinalla ;) Kyllä se ketunleipä taitaa olla :) Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Eihän ne hommat mihkään katoa, sitä vaan ei yleensä muista;)Tuo kilpailuvietti pojilla on ihan uskomaton! Oot niin oikeessa tuossa, että kaikessa pitää kilpailla ja olla paras ja eka. Välillä kyllä aika rasittavaa. Meillä kun on kaksi jotka kilpailee koko ajan ja ihan kaikesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei se kilpaileminen aina jaksa naurattaa..Eikä jaksas aina selittää, ettei kaikessa tarvi olla ykkönen, eikä aina tarvi kilpailla jne. No-ehkäpä se siitä joskus loppuu tai ainakin vähenee ;)

   Poista