keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Väriä elämään

..mutta hillitysti. Kaikki kirkkaat ja räiskyvät värithän ovat tänä keväänä muotia. Miten hyvältä ne näyttävätkään-toisilla. Oranssit, vihreät, siniset ja pinkit vaatteet ovat niin pirteän ja kivan näköisiä -mutta vain muilla. Keltainen kynsilakkakin on ok. Mutta minulle:ei kiitos. Luulin pitäväni näistä väreistä. Olen ostanut muutaman paidan ja topin muotiväreissä. Mutta päälle ne ei ole eksyneet ja jotenkin ärsyynnyn, kun näen ne aamuisin vaatekaapissa. Olen nyt kiikuttamassa nämä väriläiskät kirpputorille ;) Höh, että tämmöstä.

4 kommenttia:

 1. Sama täällä en osaa itselle muotivärejä kynsiin laittaa johtuu ehkä siitä kun tytär käyttää ni tuntuu että ovat nuoria varten. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anette ja Tervetuloa lukijaksi! Tutustun blogiisi lähiaikoina, kun on enempi aikaa :) Ostin tässä aiemmin oranssin kynsilakan-annoin sen sitten tyttärelle. Jep,nuorille sopii hyvin tämä muoti.

   Poista
 2. Nuo Essien lakat ovat tulleet muissakin blogeissa vastaan. Ilmeisen hyviä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika laadukkaalta vaikuttaa:hyvin levittyy, kuivuu nopsaa..Värivalikoima on laaja. Itse taisin olla mainoksien uhri, niin monessa lehdessä on ko. lakkaa mainostettu.

   Poista