sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Paluu arkeen..

..pikkuhiljaa. No niin, nyt on juhlat vietetty ja hyvin onnistuivat. Vaikka kutsuttiin vain lähipiiriä oli vieraita ihan mukavasti. Näin oli sitten juhlan tuntua ja puheen sorinaa :) Tarjottavat onnistuivat ja ilmakin helli. Aurinko paistoi koko päivän.. Kihlapari oli onnellinen onnistuneista juhlista. Minusta on kiva, kun nuoretkin tykkäävät juhlia-ihan perinteisellä tavalla..Kahvitellen ja jutellen. Olen siis saanut siirrettyä lapsiin tätä juhlainnostustani ;) Niin ihania kuin juhlat ovatkin, nyt on kiva siirtyä arkeen. Huomenna menen takaisin töihin. Seuraava neljän viikon loma alkaa heinäkuun puolessa välissä. Sitten reissataan. Koulun alkamisen aikoihin palaan töihin ja alan tekemmääm 30h/vko. Kuopus aloittaa ekaluokan tuolloin, joten lyhensin työpäivää :) Onneksi se sopi esimiehelleni, mahtavaa olla kotona aikasten iltapäivällä..pienen koululaisen kanssa. Mutta ensin:nautitaan kesästä =) Tässä otoksia meidän juhannuksesta:Kasvispiirakka tekovaiheessa :)


 Nuoret saivat paljon ihania lahjoja.. Juhannusaaton perinteisiin kuuluvana mies teki loimulohta. Voi miten hyvää se on uusien perunoiden ja salaatin kanssa.

Vilkkaan viikon jälkeen tänään otetaan rennosti:ulkoillaan ja rentoudutaan. Syödään juhlista jääneitä herkkuja. Tänään aukaisen myös tämän :

Huomenna alkaa kesäkuun viimeinen viikko.. Toivotaan aurinkoista, lämmintä ja mukavaa viikkoa!

Anne
 

2 kommenttia: