sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sunnuntaiaamua

Tämä viikko on ollut melko kiireinen. Nyt oli sitten mukava nauttia aamupalasta ja lukea lehdet-hitaasti.. Suunnitella tulevaa viikkoa ja miettiä kesäloman ohjelmaa. Haaveilla auringon paisteesta ;)
 Eilen juhlittiin ylioppilasta ja kahta ammattiin valmistunutta.(Tänään on vielä 7v synttärit pojan kaverilla :))Juhlat olivat kaikilla kauniit ja pöydät notkuivat herkuista. Edes huono sää ei latistanut tunnelmaa. Kaikilla näytti olevan juhlafiilis. Onhan se tosi hienoa, kun nuori saa uurastuksen päätökseen..Ja uudet tuulet puhaltaa. Sitä on syytä juhlistaa.
Meidänkin pojilla oli hymy herkässä, kun kesäloma alkoi. Vanhempi poika sai peruskoulunsa päätökseen ja uudet haasteet odottaa.. Kyllä tämä aika rientää. On se haikeaakin-näin äidin näkökulmasta.

 

Viime kesänä juhlittiin monet juhlat. Nyt ei sitten tarvinnut mekko-ostoksille sännätä. Tykkään tästä yksinkertaisesta mekosta :) Onnea uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille!

Tänään täytyy yksi asia hoitaa, muuten otan rennosti. Lenkillä vois käydä ja lukea teidän blogeja..
Leppoisaa sunnuntaita. Ladataan akut tulevaan viikkoon :)


3 kommenttia:

 1. Oi sulla oli oikein tollanen "laiva-aamiainen", niinkun meidän pojat tuota kutsuu.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Laiva-aamianen on ihan hyvä nimistys =D

  VastaaPoista
 3. Laiva/hotelli-aamiainen kyllä sopii tähän..Söin vielä hedelmiä "jälkkäriksi." Ja mikä parasta, niin mies tykkää valmistaa tällaisia super-aamiaisia viikonloppuisin :)

  VastaaPoista