keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Tallinnassa

Hotel Telegraaf ulkoa..

..ja sisältä. Oleskelutila.

Hotellin aula.
Marsipaanimuseo, Kalev-kahvila ja ihanat leivokset.


Huikeita näkymiä yli kattojen.

Lomailtiin miehen kanssa kahdestaan Tallinnassa. Hotelli sijaitsi vanhassa kaupungissa, keskeisellä paikalla. Palvelu oli tosi ystävällistä ja hotelli muutenkin ihan luksus. Hyvää, auttavaista palvelua sai toki koko kaupungissa. Upeita nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, aurinko ja iloinen tunnelma. Ihana lomakohde. Tänään on sitten pyykkiä riittänyt kun olimme melko pitkään poissa. Tulihan tuota kierrettyä: Jämsä, Tampere, Lahti, Helsinki,Tallinna, Karkkila,Vaasa. Laittelen kuvia lisää, kun ehdin. Ai niin, meillä on talon maalaus menossa-sateesta huolimatta. Mukavaa viikon jatkoa!
Anne

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia Tallinnasta! Kuulosti ihan lomalta :) Mukavaa talon maalausta teille. Se on ihan kiva projekti, vaikka hommaahan siinä on, jos itse maalaa koko talon. Meillä oli reipas talkooporukka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Kyllä nyt on lomailtu ja taas jaksaa arkea. Meillä maalarit maalaa talon ja autotallin. Miehen kesäloma ois muuten huvennut maalausprojektiin, joten tehtiin tällainen ratkaisu. Kiva, kun teillä oli innokas talkooporukka-silloinhan se maalaus sujuu :)

   Poista
 2. Perjantaina meillä lähtö Tallinnaan.
  Samaa mieltä, Tallinna on mukava kohde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsit,tänään menette Tallinnaan..Rentouttavaa viikonloppua ja aurinkoisia päiviä! :)

   Poista
 3. Aurinkoisia ja kivoja kuvia, kiitos! Mukavaa kun pääsitte ihan kahdestaan matkaan, tekee matkasta vielä himpun verran enemmän luksusta;) Mäkin toivon,että päästäs vielä elokuun aikana käymään siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä ja kiitos sinulle :) Toivotaan, että pääset käymään Tallinnassa-mukava kohde. Ja aina piristyy, kun on hetken kotoa pois :)

   Poista