keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hetki sitten


Nautin näin hyvät päiväkahvit ja ihan kotona! :) Teen nyt töissä kuuden tunnin päiviä. Ihana olla iltapäivisin ajoissa kotona, eikä pienen koululaisen päivä veny kovin pitkäksi. Siispä aikaa löytyy välillä arkenakin pieneen herkutteluun ja lehtien selailuun. Nämä lehdet ovat "uunituoreita", löytyivät äsken laatikosta. Illalla syvennyn niihin tarkemmin. Hmm..sporttilehti..täytyis tosiaan innostua kuntoilusta eikä vain herkuista! Uintitekniikka-opetukseen aion kyllä osallistua. Osaan toki uida mutta tekniikassa ois hiomista..Ja tykkään uimisesta. Jospa siitä sitten tulisi vakiharrastus. Zumbassa alan kyllä käymään-ilman muuta. Se vaan on niiiiin hauskaa :D Suklaakakun tein eilen, kun ystäväni kyläili meillä.. Suklaakakuthan maistuvat aina ja lähes kaikille :) Ohje löytyy täältä. Nyt alan tekemään kinkkupiirakan ja salaatin, siinä on meidän päivällisruoka. Loppupäivä menee pihalla..mittari näyttää 23 astetta :) Olen saanut uuden lukijan, jippii! Lämpimästi tervetuloa!

Aurinkoa ja hyvää mieltä!

2 kommenttia:

  1. Namskis, mikä kakku. Munkin pitäis innostua liikunnasta, mutta... Aina on olevinaan jotain muuta. Mutta kun peilikuvakaan ei miellytä. Ikuinen dilemma ;-)

    -Tuija-

    VastaaPoista
  2. Minä teen 20 tunnin viikkoa, se on aivan ihanaa, vaikka palkka on mitätön mutta on aikaa tehdä kotihommia ja kaikkea kivaa. Kyllä on sen väärtti! Taas sulla on mun lempparilehtiä!

    VastaaPoista