sunnuntai 12. elokuuta 2012

Rekkafestaria


Rekkamiehiä riittää lähipiiriissä. On alaa opiskelevaa, vasta valmistunutta, työelämässä olevaa, eläkepäiviä viettävää..Ja kovasti tämä kuopuskin haaveilee alasta ;) Monena kesänä on käyty Alahärmässä, Power Truck-showssa ja siellä vietettiin eilinenkin päivä. Nähtiin paljon hienoja rekkoja ja mukavia ihmisiä. Hauska tapahtuma. Samalla käytiin tietenkin PowerParkin laitteissa kieppumassa.. Eikä päivästä unohdettu hyvää ruokaa.

Tänä aamuna oltiin kirkossa, kun ekaluokkalaiset siunattiin koulutielle. Kaunis tilaisuus <3 Täällä alkaa huomenna koulut, toivotaan kaikille koululaisille intoa opiskeluun ..
..ja  työssäkäyville työniloa :)

Mukavaa viikkoa kaikille!
Anne


4 kommenttia:

 1. Mä en päässyt tänäkään vuonna PowerTruckiin, vaikka liputkin oli valmiina. Pojan rippijuhlat meni nyt etusijalle ;-). Toisaalta työn puolesta tulee ihan riittävästi katseltua noita rekkoja, mutta ainahan noi maalatut autot olis kiva nähdä ihan rauhassa (paikoillaan ja puhtaana).

  Onnea ekaluokkalaisen koulutielle, meillä alkaa nuorimmaisella eskari.

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Onnea myös eskariin, sekin on jännittävää ja mukavaa aikaa. No tottahan rippijuhlat menee tapahtumien edelle..Ja ehdit sitten ensi kesänä :) Tosi upeita rekkoja oli esitteillä-mukava niitä oli katsella. Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Kyllä on hienoja rekkoja.
  Meillä alkaa koulut Tiistaina. Mukavaa viikkoa sinnekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alma! Mukavasti lähti viikko käyntiin, on lämmin ja aurinko paistaa :)

   Poista