torstai 9. elokuuta 2012

Vähän haikeaa

..kun loma lähenee loppuaan työt ja koulut kutsuu. Kesä on ollut sateinen mutta loma oli kuitenkin tosi ihana. Tehtiin voimaannuttava :) kesälomareissu..Nähtiin paljon ja kyläiltiin. Käytiin sukulaisissa, joita ei ole nähty pitkään aikaan. Tällä viikolla olen viettänyt aikaa ystävien kanssa-ihanaa. Tänäänkin olin kummitytön 7kk ja hänen äitinsä seurassa koko päivän :) Kotoilu Mäkelässä on jäänyt melko vähiin ja siksi on tuntunut, ettei tänne blogiin ole mitään laitettavaa.. Ja joku pieni kyllästyminen vaivannut. Siis tätä omaa kohtaa-ei muiden. Luen mielelläni teidän kivoja blogeja, aina kun aikaa löytyy :) Ehkä tuota kotoilu-asiaakin on, kun arki pyörähtää käyntiin. Ja aikaa jää kotoiluun, kun alan tekemään 30h/vko. Syksyllä alkaa taas kiinnostamaan käsityöt/askartelut, sisustaminen ja leipominen. Alla muutama uusi vaate työelämään. Töissä käytän rentoja, mukavia vaatteitta, koska työskentelen lasten parissa. Pari rannekorua tuli myös ostettua, pidän niistä paljon ja taitaa niitä "muutama" löytyä :) Kaikki H&M:sta.Rentoa viikonloppua!
 

4 kommenttia:

 1. Varmaan jokaisella bloggaajalla on välillä pieniä kyllästymisen hetkiä omaan tekemiseensä. Kyllä ne siitä ohi menevät, pienen tauon jälkeen yleensä ainakin itsellä. Ja mukavia juttujahan sinulla täällä on! :) Mukavaa töiden aloitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Juuri näin, pieni tauko on välillä paikallaan.

   Poista
 2. Arkeen paluu on aina helpompaa kun on jotain uutta;) Ihanat korut olit löytänyt!

  Aina tulee niitä hetkiä ja aikoja kun ei ehdi tai jaksa päivittää blogia. Tai sitten vaan tuntuu, ettei ole mitään sellaista, mitä haluisi laittaa. Sulla on kyllä ollut ihan koko ajan mukavia juttuja!

  Mukavaa viikonloppua ja töiden alkua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, piristävää :) Mukavaa pe-iltaa sinulle!

   Poista