tiistai 11. syyskuuta 2012

Hittituote omena..

 ..on innostanut leipomaan ja jälkkärien tekoon. Monissa blogeissa on ollut ihania omenaherkkuja, uusiakin reseptejä. Eilen tein helpon "perinteisen" omenapaistoksen, arki-illan jälkkäriksi. Hyvää oli-vaniljajätskin kanssa. Ohjeen olen napannut elovena-paketista:


Pohja:
3-4 omenaa (600g)
2-3 rkl fariinisokeria
1 tl kanelia
Päälle:
100g margariinia tai voita
1dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
3 dl Elovena-kaurahiutaleita

Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia  


Mukavaa ja makoisaa viikon jatkoa :)
Anne

6 kommenttia:

  1. Taidanpa kopioida tuon paistoksen jälkiruuaksi tänään meille :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä helppo, nopea ja hyvää! Päälle siis tehdään sellainen muruseos. Pehmeään voihin sekoitetaan muut aineet. Tiesitkin tämän varmaan :)

      Poista
  2. Näyttää herkulliselta! Arki-iltoinakin on välillä hyvä herkutella.. Tänä vuonna en taida saada itse omppuja keneltäkään, joten torille on kai suunnattava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan kaupasta minäkin omppuni ostin-kotimaisia :) En välittäiskään saada suurta omenasatoa, mielummin ostan sen verran kuin tarvitsen..

      Poista
  3. Toi on ihanaa! Meillä se on nimellä omenahyve;)Meidän omppupuut ovat tänä vuonna tehneet ekan ihan oikean sadon ja lisäksi ollaan saatu naapureilta omppuja. En kyllä mäkään yhtään enempää tarvi...

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista Kati :) Kiva kuulla sinusta -pitkästä aikaa!

    VastaaPoista