keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Jotain sinistä

Ja jotain uutta. Piristystä syksyyn. Kärkkäiseltä löysin ison lyhdyn ja se oli mielestäni halpa..Joten mukaan lähti. Pari sohvatyynyä kaipaili sohvamme, koska musta-valko tyynyt ja peite lähti mökille. Eivät sopineet väritykseltään meidän olkkariin mutta sinne täydellisesti. Olohuoneen väritys kun on mökillä musta-harmaa. Tyynyjä oli Kärkkäisellä monenlaisia..ihan valinnan vaikeus.
Ostin aiemmin yhden sinsisen paidan "kokeeksi."  Se on ollut tosi mieluinen ja on sanottu, että väri sopii minulle. Hain sitten pari paitaa lisää-arkikäyttöön. Ja tietty sinistä kynsilakkaa.
Tämän kivan collegen olen ostanut aiemmin, tykkään! Kivoja yksityiskohtia on nuo pitsit. Nämä KappAhl:sta.

VÄRIÄ! Kaipaa joskus työvaatteeni. En ole mikään värikkäitten vaatteiden ostaja..Koruilla on sitten mukava piristää asua. Ja tuntuu, että alallani pitää/saa olla jotain pirteää/leikkisää yllä.
Kivoja ja värikkäitä rannekoruja en ole meiltäpäin löytänyt. Väkersin sitten itse. Helppoahan tuo tekeminen on..Mutta ovat kyllä kivoja.Ja hieman VÄRIÄ myös kotiin..Sain viimein aikaiseksi K:n muutama vuosi sitten tekemän perhepotretin kehystyksen. Mukana myös tyttären poikaystävä. Alla on tekstiä, jota en halunnut täällä esitellä, siksi on vähän hassusti kuvattu :)Mukavaa keskiviikko-päivää!

5 kommenttia:

 1. Lyhtyjähän ei koskaan ole liikaa ja noin korkeaan mahtuu hyvin sellainen monen vvuorokaudenkin öljykynttilä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Tuo kynttilä onkin liian pieni isoon lyhtyyn. Ei löytynyt kotoa parempaa kuvaushetkellä :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mä oon kans isojen lyhtyjen ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kauniilta näyttää.. Olisin ostanut toisenkin mutta tämä yksi oli enää jäljellä. Näistä on moni muukin tykännyt :)

   Poista