sunnuntai 9. syyskuuta 2012

La-su

Eilen käytiin lähikaupungissa telkkariostoksilla. Samalla piti tutustua vasta avattuun suklaapuotiin. Siellä myydään ihanaa virolaista Kalev-suklaata..monenlaista laatua. Ihan oli valinnan vaikeus. Mutta ostetaan seuraavalla kerralla lisää. Kivoja tuollaiset pikkupuodit. Samalla reissulla syötiin sushia,ai että miten mukavaa, kun sitä saa nyt näilläkin lakeuksilla..ja vieläpä ihan hyvää.

Tänään aamupäivällä tehtiin pitkä pyörälenkki..Laitoin ennen lenkkiä lihapadan uuniin. Tein seuraksi syksyn ensimmäisen perunamuusin. Maistui :)

uuniin menossa..
Tämän sunnuntain kruunasi kahvittelu Iso-Pahkalan miljöössä..Kahvila Seilissä on aina herkullisia leivonnaisia:makeita ja suolaisia. Tänään otettiin rahkapiirakkaa kera mansikkahillon ja kermavaahdon. Hyvää!! Kahvilassa on myös keramiikkamyymälä:kauniita astoita, koriste-esineitä.. Muutenkin paikassa on ihana tunnelma. Sieltä seuraavat kuvat:


Tämä ihanuus löytyy Kalajoelta-kannattaa poiketa.
Nyt on kiva aloittaa uusi viikko-vapaapäivistä jäi hyvä ja virkistynyt olo.
 
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
Anne

4 kommenttia:

 1. Onko noi pikkuiset talot keramiikkaa? Tahtoisin niiin paljon tuollaisia. Täytyypä suunnitella syysretkeä tuonne ja samalla jonnekin muuallekin :)

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa käydä :) On talot keramiikkaa..monenlaisia ja kokoisia taloja oli myytävänä. Myös kirkkoja taisi olla. Kauniita, kun laittaa tuikun sisälle.

   Poista