sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Syystunnelmaa

Perjantaina laitoin viimein kesäkukkia pois. Osa oli jo melko rumia..Ja vaikka jotkut vielä kukkii, niin syksy on tullut ja kukkien aika alkaa olla ohi. Viime viikolla järjesti K-Rauta naistenillan. Siellä oli työnäytöksiä, arvontaa, alennuksia ja tuote-esittelyä/neuvontaa. Hyvät oli myös tarjoilut:suolaista ja makeaa kahvipöydässä. Viinitarjoilu juustojen ja keksien kera. Olin siellä hyvän ystäväni kanssa ja viihdyimme hyvin :) Kaikki ruukut olivat tuona iltana puoleen hintaan. Ostin nämä kolme kuvassa olevaa ruukkua ja pe-aamuna istuttelin niihin syksyä.


Mukavaa alkavaa viikkoa!
Anne

4 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita ja mikä hyvä idea pitäää sellainen kukkailta naisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mukava oli ilta, saimme paljon myös uusia remppaideoita :)

   Poista
 2. Kiitos:)
  Mulla on vähän samat jutut,sillä töiden jälkeen jäin Terraan katsomaan tuijia.Valikoima oli jo huono,siellä mie pyörin ees taas.Otin ja laitoin pois.Joten tulin kotiin ja otin hellun mukaan ja uusiksi koko juttu:D
  Päädyimme tosi isoon tuijaan(korkeus n.170) sillä halusin kadunpuoleiseen osaan(parvekkeelle) hieman näkösuojaa. Toiselle puolen parveketta ruukkuun pienempää juttua.Isoon tuijaan voi laittaa sitten vaikka valot lähempänä joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa tuo iso tuija!Näyttää varmasti upealta kun siihen valot laittaa..

   Poista