maanantai 21. tammikuuta 2013

Piloxing


"Nyrkinisku eteen, vasen koukku ilmaan! Ja sitten taas rauhoitutaan, seistään yhdellä jalalla, kallistetaan kehoa hallitusti eteen, sivulle…
Tätä on piloxing. Uudella ryhmäliikuntatunnilla yhdistellään nyrkkeilyä ja pilatesta, lajeja, jotka äkkiseltään tuntuvat olevan ihan eri maailmoista. Kun sekaan heitetään vielä naisellisen tanssillisia jammailuosioita, jumppaaja saa poikkeuksellisen vaihtelevaa kyytiä.
Nyrkkeilybiiseissä tahti on kova. Käsillä viuhdotaan sellaista vauhtia, että allit jytisevät. Keskittymistä vaativista kehonhallintaliikkeistä tulevat balettituntien tekniikkaharjoitukset mieleen, sen verran pitkään pliéssä seistään. Tukea ja tasapainoa pitää hakea keskikropasta koko tunnin, joten korsetti tosiaan rehkii" Teksti täältä.

         Siis olen täysin hurahtanut piloxingiin. Se on niin monipuolista ja mukaansa tempaavaa. Tunnin jälkeen tuntee tosiaan rehkineensä ja tehneensä jotain. Kuitenkin toistoja on maltillisesti ja tunti etenee ripeästi liikkeestä seuraavaan. Pilates-osiotkin ovat tehokkaita. Huomaan tasapainoni kehittyneen.  Tunneille on aina mukava lähteä ja tunti menee nopsaan hyvän musan tahdissa. Suosittelen!! Tältä illalta piloxing-tunti on jo ohi ja saunassakin käyty. Ihana viikon aloitus.

Reipasta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Oih kuullostaa ihanalta! Täällä vaan juostaan ja zumbataan, oisko aika kokeilla jotakin uutta, mutta tätä ei ihan varmasti täältä pikkukylästä löydy!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zumba on myös kivaa :) Ja ihailen juoksijoita-siihen minusta ei ole.

   Poista
 2. Voih, kun meidän tuppukylässä ei todellakaan ole mahdollisuutta tuollaiseen :(. No, jos ensin sais raahattua itsensä vaikka kävelylenkille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meidänkään kylässä voi tätä harrastaa, vaikka aika kivoja jumppia on tuolla koulullakin (kansalaisopiston.. Mutta naapurikaupungista löytyy monipuolista tarjontaa. Eikä matka ole kuin 15km.

   Poista
 3. Hei, kuulostaa tosi ihanalta. Voi vitsi, pääsisimpä;)

  VastaaPoista