keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jumppavermeitä

Tämä liikuntainnostus on nyt kestänyt 4kk ja luulen sen nyt tulleen osaksi elämää. Jumpissa ja salilla käyn n.4-5 krta/vko, joten jumppavaatteitakin tarvitaan. Senkin vuoksi, että pyykissä on aina jumppavermettä. Kivoja urheiluvaatteita kaupoista löytyykin..Nuo urheilupuolen tekstiilit ovat minulle kyllä ihan uusi aluevaltaus. Liikunta oli ennen niin satunnaista ja lähinnä lasten kanssa ulkoilua, ettei vaatteilla ollut paljon merkitystä. Mutta nyt! Mikäs sen ihanampaa kuin uusi värikäs jumppa-asu. Ja onhan nuo nykyajan urheiluvaatteet tosi mukavia päällä:joustavat ja hengittävät. Oisikin kauhistus lähteä jumppaan verkkareilla ja perusteepparilla,huhhuijaa ;)
Isompana liikuntaostoksena haaveilen uudesta pyörästä. Tulevana kesänä kyllä hankin sellaisen. Kesäliikuntaan kuuluu ehdottomasti pyöräily..Ja iiks! olen ilmottautunut myös likkojen lenkille..Ystäväni sai minutkin innostumaan. Että tämmöistä:liikunnan riemua :) Tänä iltana menen zumbaan.

Olen saanut uusia lukijoita-tosi mukavaa. Tervetuloa!

Mukavaa keskiviikko-iltaa!
Anne

6 kommenttia:

 1. Minnekäs olet lähdössä likkojen lenkille? Me ilmottauduttiin työporukalla mukaan, ja Tampereella lenkkeillään, kylläkin kävellen :).

  Mulla on liikuntaharrastus ihan alkutekijöissään, joten kauheasti en ole raaskinut vielä vaatepuoleen sijoittaa. Jospa sitten kun tuloksia alkaa näkyä. Lauantaina tehtiin kehon koostumusmittaus ja 12 kg olis pudotettavaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouluun mennään, kun on lähin paikka. Oispa ollut hauska olla samassa tapahtumassa :) Oulussa tuo on vasta elokuussa, joten on aikaa treenata. Jos vaikka muutaman juoksuaskeleenkin ottas. No se ei ole pääasia-tunnelma on..
   Tsemppiä Tuija, kun muutama kilo lähtee niin haet uutta urheiluvaatetta..ja taas jaksaa:)

   Poista
 2. Oi miten kauniita ja raikkaita vaatteita. Huomenna menen taas pitkäääällle lenkille, melkein 2 viikkoa sairauden takia ilman liikuntaa tuntuu jo kamalalta, mutta huomenna minä menen niin että paukkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinkoisia lenkkeilyjä sinulle..aloittele nyt varovasti, kun olet sairastellut. Jos vaan maltat :)

   Poista
 3. Sulla se sitten pitää kiirettä. Hot mama :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin hikinen aina välillä:D Kiirettä ei pidä ollenkaan. Elämänvaihe on nyt sellainen,että hyvin ehtii liikkumaan.

   Poista