tiistai 5. helmikuuta 2013

Kukka-asiaa

Leikkokukat maljakoissaan tuo kyllä viihtyisyyttä kotiin. Ja vielä parempaa, jos koti on siivottu ja maljakossa on tuoreet kukat. Meillä ei todellakaan ole aina leikkokukkia, mutta aika usein niitä kuitenkin ostellaan ..usein viikonloppua juhlistamaan. Lempikukkiani ovat neilikat:vaaleanpunaiset ja valkoiset. Neilikat ovat kauniita ja herkän näköisiä.. Ne säilyvät pitkään kauniina eivätkä nuupahda vielä viikonkaan jälkeen. Huonoja varsia kun leikkailee välillä pois. Mies osti eilen tuon kuvassa olevan tulppaanikimpun. Siis eilen! Nyt jo noin auenneita..ihan kauniita vielä, muttei monta päivää. Miehille myydään aina ylimenneitä kukkia, kun kaikki eivät osaa tuoreempia vaatia. Inhottavaa tuo. Mutta kiva on kimppu saada,tottakai :)Tänään paistoi aurinko. Ihanaa!
Kivaa viikkoa kaikille,
Anne5 kommenttia:

 1. Anne, olet itse sellainen kaunis neilikka!

  VastaaPoista
 2. Neilikat kuuluu munkin lemppareihin, mul on jopa kesto sellaisia. Vaikka joskus oon ollutkin tekokukkia vastaan. Musta on siis tullu vanha kun tekokukatkin näyttää kauniille. :) tai ei kyl kaikki, jotkut on aika järkkyjä.

  VastaaPoista
 3. Kukat on niin ihania, ja neilikat ihan lemmpareita - niin myös tulppaanit!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kukat, tuoreet kukat kotona piristävät talven keskellä. Tuo on ihan totta että miehille aina myydään vanhoja / huonolaatuisia kukkia.

  VastaaPoista