torstai 7. maaliskuuta 2013

Tätä viikkoa

Lomaviikon alkajaisiksi teimme ystäväperheen kanssa Tukholman risteilyn. Mukavia päiviä:nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, shoppailuja..leikkihuoneita ja saunaosastoa. Tukholman päivä oli onnstunut. Suuntasimme aamusta vanhaan kaupunkiin. Siellä käveltiin kapeita katuja ja ihastelimme vanhoja rakennuksia. Kahvilatunnelmaankiin päästiin. Iltapäivällä ehdimme vielä pienelle shoppailukierrokselle kaupungin vilinään. Itselleni en tällä kertaa ihmeitä ostellu, muille perheenjäsenille löysin kyllä vaatteita ym.Kivan "arkitakin" ja huivin löysin kevääseen. Kuvassa ei niin ihmeeltä näytä mutta farkkujen kanssa ok. Suosikkiripsaria ostin.. ja pari pulloa viiniä. Juomat nappasin mukaan ihan etiketin perusteella..


Ruokailut hoidettiin laivan buffet antimista sen helppouden takia. Kun seurueeseen kuului lapsia ja aikuisia. Voi niitä yltäkylläisiä pöytiä ja sitä ruuan määrää! Ihanaa, mutta sai minut kyllä mietteliääksi..Kun kaikilla ei sitä ruokaa ole ja jossain jopa nälänhätää. Että meilläpäin mässätään oikein urakalla ja mikä ei maistu niin roskiin vaan ..ja uutta lautasellista hakemaan. Ihmetytti myös ,että jos lähti juomista hakemaan lisää, niin ruokalautanen oli jo viety pois.. Kait tyyli on sitten se, että roskiin vajaat lautaselliset ja uudet tilalle. Lapsilleni olen yrittänyt opettaa, että otetaan ruokaa sen verran kuin syödään..ei ihan sotkimisen ilosta.
 Ruoka oli kyllä hyvää. Eniten pidän kylmistä alkupaloista-kalaisista ja sushista. 
Mutta taidan olla aika askeettisen ruuan ystävä: tänään maistui niin hyvältä perunamuusi,nakkikastike ja punajuuret. Ihan itsetehtynä :)
Lomailu jatkuu perinteisin menoin:tänään on ulkoiltu mm.luistelun merkeissä. Päivä on ollut aurinkoinen.

Mukavaa viikon jatkoa <3

3 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa lomaviikkoa sinnekin. Toivotaan että aurinko paistaa loppuviikonkin.

    VastaaPoista