perjantai 12. huhtikuuta 2013

Energiaa aamusta

Aamuliikkuminen tuo kivasti virtaa päivään. Tällä viikolla olen käynyt piloxing- ja zumbatunneilla, lenkkeilyt. Aamulla tein sitten kotitreenin. Samalla katsoin aamutv:tä, niin kuntoilu sujui siinä ohimennen.

Aamupala on minulle kyllä päivän tärkein ateria. Syön aina jotain ja jos on aikaa teen monipuolisen aamiasen. Viikonlopun aamupalat hoitaa yleensä mies. Ja lehdet kuuluu ehdottomasti aamuun,ilman on päivä pilalla. Tänään söin lähileipomon luomukalastajanleipää..herkkua. Ja parit paistetut kananmunat. Aamuisin otan D-vitamiinin ja kalaöljykapselit. Iltaisin ottamani B-vitamiini ja magnesium takaavat hyvät yöunet.


Mitään erikoista ruokavaliota en noudata. Mutta se on tärkeää, että ruoka maistuu hyvältä. Ja terveellinen perusruokahan on maukasta. Kevytversioita meillä ei juuri käytetä. Ruokajuomana kylläkin tykkään rasvattomasta maidosta..ja oliiviöljyä käytän ruoanvalmistuksessa. Mutta muroihin ja kahviin lorahtaa täysmaito..puuroon VOIsilmä jne. Kuitenkin kohtuudella käytettynä.

Jeps,virtaa oli päivässä mutta nyt on löhöilyn vuoro. Sohva kutsuu ja tv.
Kivaa viikonloppua!
Anne

3 kommenttia:

 1. Sinullahan on ihan mini kuntosali kotona! Minäkin rakastan aamu-urheilua, kuppi vihreää teetä ja juoksemaan mars! Sitten tankkaan kun tulen kotiin suihkun jälkeen. Sinun pitäisi maistaa kookosvettä, se on meille sporttitytöille oiva juoma ja melkein kaloriton! Mukavaa viikonlopppua ja muistaa pitää lepopäivän aina välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Lepopäivät muistan kyllä,tykkään myös löhöilystä. Syön aamuisin jotain pientä esim.hedelmän, sitten treenin ja suihkun jälk. isommin. Ihan tyhjällä vatsalla en jaksa liikkua tehokkaasti. Tuon veden näin blogissasi-pitääkin kokeilla.

   Poista
 2. Mäkin tykkään liikkua jos vain mahdollista heti aamusta ja yleensä se kyllä onnistuukin.

  VastaaPoista