lauantai 29. kesäkuuta 2013

Farkkujen kaveriksi

Kesäiltoihin ja viileämpiin päiviin löysin tänään paidan ja huivin.Selkäpuolella on kiva pitsikaistale. Huivi ja paita ONLY,toppi VILA


Tänään käytiin katsomassa ensimmäinen teatteriesitys tälle kesälle. Oli kullä hauska -myös meistä aikuisista. Suunnitelmissa on käydä katsomassa useampi näytelmä tänä kesänä. 
Ilta pulikoitiin kylpylässä...ja nyt vaan otetaan rennosti mökillä.
Mukavaa illan jatkoa!
Anne

8 kommenttia:

 1. Nyt iski haikeus, kun näen, että ootte Kalajoella. Se oli yks meidän kivoimmista vakkarikesälomakohteista, kun pojat oli pieniä ja meillä vielä oli asuntovaunu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon näytti leirintäalueella vaunuja olevan.Onhan täällä paljon tekemistä ja ihana ranta. Aikuisporukallakin voi tulla..ja asuntovaunun tai mökin vuokrata ;)

   Poista
 2. Onpa kiva huivi, täytty kammeta Vilaan kun saan noi tikit pois, ja toivoa, että meilläkin ois noita... Mukavalta kuulostoo tuo teatterikeikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huivi on kiva ja monikäyttöinen..voi laittaa harteille auringolta suojaamaan ja iltaisin lämmikkeeksi. Kesäteatterit on kyllä mukavia-sopivan kevyitä kesään :)

   Poista
 3. Kyllä kesäherkutteluun kuuluu myös hiukan shoppailua ja kulttuuria;) Me ollaan täällä saarenkupeessa nyt jokunen päivä, ja sitten pitää päästä nuuskimaan myös kaupungin kesätuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä näyttääkin olevan ihana lomatunnelma siellä!..ja ilman muuta pitää myös kaupungilla pyöriä :)

   Poista
 4. Mukavaa lomapuuhaa. Kalajoen rannoilla on meidänkin perhe loikonut muutamana kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana paikka ja tässä lähellä. Ei tarvi ajella montaa tuntia mökille..Ja teatterit kuuluu kesään-ainakin meillä :) Mukavia ja lämpöisiä kesäpäiviä sinulle!

   Poista