sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesälakka

 Ihana kesäväri

 Ruusut ovat kauniissa kukassa


Tässä aamuyön tunnelmakuvaa, kun ajettiin tanssilavalta kotiin. Oli kyllä niin kiva ilta..Sillanpäätä oltiin katsomassa. Tanssittiin ja tavattiin tuttuja. Yöllä sitten grillin kautta kotiin. Tällainen "perinneilta":)
Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!
Anne

9 kommenttia:

 1. Oi miten nostalgista...lavatanssit, onko niitä vielä olemassa? Onpa ruusut jo pitkällä, mulla vielä nupuissa, taisi 10 päivän kaatosade tehdä tehtävänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sofia!Juu, kyllä niitä tanssilavoja vielä löytyy. Täällä taitaa ruusut olla etuajassa, juhannusruusukin on jo tovin kukkinut. Nyt on ollut niin pitkään aurinkoista ja lämmintä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä,tosi kauniilta näytti maalaismaisemat aamuyöstä..Usva teki ihan satumaisen fiiliksen. Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Kaunis usvakuva :-) Ja perinneilta lienee ollut mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä, mukavaa oli. Täytyy ottaa uusiksi vielä tänä kesänä.

   Poista
 4. Pirtsakka kesä väri! Essien lakat on tosi hyviä, vaikka itse käytän Opin lakkoja suurimmaksi osaksi olen noitakin kokeillut. Mä olen vähän haaveillut ruusujen istuttamisesta. Pelkään vähän, etten osaa hoitaa niitä... Perinteet on ihania ja varsinkin tuollaiset:)

  VastaaPoista
 5. Hei Kati! Pitääkin kokeilla Opin lakkaa, minulle uusi tuttavuus. Ei ruusut ihmeitä vaadi, varmasti osaisit hoitaa! Perinteistähän voi napata ne itselleen mieluiset ja unohtaa epämukavat (esim.joulu-ja juhannus suursiivoukset ;)) Mukavaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 6. Varmaan on kolkytä vuotta kun oon tanssilavalla käynyt, silloin olin vanhempien matkassa he olivat kovia tanssimaa. Olis kyllä hauska käydä fiilistelemässä, kuulostaakin niin romanttiselle.

  VastaaPoista