keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Tykkään

Puhelin hajosi ja ripsari loppui..Kauppareissuahan tuo tietää. Lumian valitsin edelleen mutta väri on uusi. En ole kirkkaitten värien ystävä ja keltasta vähän vieroksun..Mutta heti,kun näin tuon niin sen tiesin valinneeni. Ja parin päivän käytön jälkeen tiedän, että tykkään.
Mascaraostoksilla vaihdoin hetken mielijohteesta merkkiä. Ja tämä on kyllä todella mainio ripsiväri. Saa jopa minun ripset kauniisti kaartumaan ja näyttämään pidemmiltä. Ilman,että ripset näyttävät ikävältä mascaraklöntiltä.Tykkään siis.Kuvat on huonoja mutta siitä ei kannata välittää ;)
Aurinkoisia päiviä!
Anne

6 kommenttia:

 1. Lumialla ( 820) täälläkin mennään... varmaan siksi, että aikoinaan Nokialta sain palkkani :-) Kaartuvia, pitkiä silmiäripsiä ei luonto ole suonut ja nyt aika varattuna ensimmäiseen ripsipidennykseen... jääköhän niihinkin koukkuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jää:)Minulla oli melko kauan pidennykset.. Niillä sai sitä näyttävyyttä mitä ei kyllä ripsiväreillä saa.
   Ja onhan ne helpot.Silmämeikkiä ei juuri tarvi.Kyllästyin niihin huoltoihin ja siihen,että välillä tippuivat melko äkkiä pois.Mukavaa päivää sinulle!

   Poista
 2. Kiva keltainen. Ei oo yhtään ärhäkkä :)
  Ja luottoripsari on tärkeä kans. Itselläni se on Kanebon 38 asteinen, joka pysyy näillä hikikeleilläkin mainiosti. Eikä tarvi muuta kuin vettä poistoon. Ahdistun, jos menee liian vaikeaksi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos.Sama luottoripsari on minullakin ollut,mutta nyt siis kokeilussa toinen ja hyvin menee :)Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 4. Keltainen lumia mullakin :)
  Ihan kiva peli.

  VastaaPoista