torstai 18. heinäkuuta 2013

Vähän vihreää

Piti hankkia hieman väriä sohvanurkkaukseen,kun ulkona on ollut niin harmaata. Kylmää ja harmaata..Mutta nyt kyllä aurinko paistaa,kiva! Tänään on siivous- ja pyykkipäivä..Mukava,kun saa pyykit viedä ulos kuivumaan. Niinhän se kuuluu kesällä olla.

 Vaateostokset oli kyllä ihan perussettiä..Hellevaatetusta löytyy jo kaapeista-hellelukemia odotellen.
Helmikorvikset muistin viimein ostaa, aina unohtuneet kun on ostosreissulla oltu.
Uusi kamera tässä pitäisi kyllä hankkia,ennen kaikkia muita osteluita. Muttamutta..olen niin epätekninen ja huono tutustumaan käyttöoppaisiin,että mielummin siirrän asiaa. Meillä menee niin, että jos ostan jotain tekniikkaa niin mies joutuu lukemaan ohjeet ja tutustumaan tapaukseen..Sitten hän neuvoo minua.Opastuksen jaksan juuri kuunnella. Lyhyesti ja ytimekkäästi,kiitos ;) Oisko teillä vinkkejä helppoon pokkariin? Järkkäri meiltä löytyy,mutta siihen olen koskenut vain pölyjä pyyhkiessäni.. Jaa, tulikin meleeni,että siivoukset kutsuu.
Heippa ja hauskaa päivää!

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka hauska tuo seepra tyyny :) Oon tosi huono antamaan kamera vinkkejä, meilläkin tuo mies on siinä niin paljon parempi :) Järkkärillä kuvaan kyllä aina, koita sinäkin tulee tosi kivoja kuvia :) Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu,pitäis varmaan uskaltautua tarttua järkkäriin,kerta sellainen löytyy..Jospa tytär viitsisi neuvoa(pitävät sitä toivottomana puuhana ;))

   Poista
 2. Seepratyyny on kiva - ja sopii hyvin tuohon teidän värimaailmaan! Helmikorvikset menee kaiken kanssa - arkena ja juhlassa, farkkujen kanssa ja pikkumustan. Hyvä ostos!
  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva saada uusi lukija :)Tervetuloa! Helmikorviksia vilahtelee blogeissa,hyvältä näyttävät monenlaisten asujen kanssa.

   Poista
 3. Mä en myöskään jaksa opaskirjoja, suullinen pikaopastus toimii parhaiten :)

  VastaaPoista