lauantai 24. elokuuta 2013

Kuulumiset tältä viikolta

Taas on viikko vierähtänyt. Niin nopeasti kuluu päivät,että saa ihmetellä! Kait se tarkoittaa,että työssään viihtyy ja muutenkin on tyytyväinen tähän arkeen. Töissä ollaan siis oltu ja jotain puuhasteltu vapaallakin .
Perennapenkin sain viimein tehtyä. Halusin ison pyöreän penkin,joka on täynnä syysleimuja. Vielä ei penkki kummoiselta näytä mutta jospa tulevina kesinä saadaan väriloistoa. Kuvan oton jälkeen olen vielä lisännyt muutaman perennan..haluan siitä tiheän kukkapenkin.

Leivoin porkkanapiirakan
Yksi iltapäivä meni urheilukentällä. Kohta 8v.poikamme tykkää liikkua ja kokeilla monenlaisia lajeja. Yritetään tietenkin kannustaa monipuoliseen liikkumiseen ja olla mukana harrastuksissa. Ja usein liikutaan yhdessä:pyöräillään,uidaan,lenkkeillään,keilataan,pelataan pallopelejä jne.. Nyt luin lehteä ,kun pojalla oli kaveri mukana. No,välillä mittailin pituushyppyjä ja otin aikoja juoksussa. Ja kannustin poikia :)


Sateisena iltana sain viimein tehtyä yhdeän tärkeä jutun..Olen kuvannut jokaisen lapsen sinä aamuna,kun heillä on alkanut koulu. Ovat siis kuvissa lähdössä ekaluokalle ensimmäistä kertaa.Vuosina 1999,2003 ja 2012.  Etsin nämä kuvat. Kuvasin ne ja teetin niistä yhtenäiset mustavalkoiset kuvat. Nyt ovat kehystettynä keittiön seinällä <3
Pauliina Rauhalan,Taivaslaulu-kirjan ahmin parissa illassa. Vaikuttava ja avartava kirja. Kirjan löysin Sinisen linnan kirjasto- blogista. Sieltä voit lukea arvostelun kirjasta. Linkki löytyy täältä.
Eilen pidettiin leffailta ja tein vähän parempaa "iltapalaa."

Tämä päivä meni jalisturnauksessa.Kaikki ei mennyt siellä ihan putkeen mutta pettymykset kuuluvat elämään.Yli pitää vain päästä..kohti uusia haasteita ja pelejä.
Olihan siinä jotain. Kannattais välillä kuvailla viikon tekemisiään,kun joskus tuntuu,ettei saa mitään aikaan. Nämä "pienet" arkiasiat unohtuu niin helposti. Huomenna aloittelen synttäreiden valmisteluja.Ensi viikolla täyttää pojista vanhempi 17v ja nuorempi 8v. Vilkkaat&rakkaat :)
 Nyt ois sauna lämmin,sinne siis.

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa,
Anne

4 kommenttia:

 1. Lasten innostus kaikkia liikunnanlajeja kohtaan on mukavaa ja 'pakottaaä' meidät äiditkin oppimaan mm. jalkapallotermejä ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,pysyy itsekkin mukana kuvioissa. Mikäs sen palkitsevanpaa :)

   Poista
 2. Meilläkin varsinkin esikoinen tykkää liikkua. Kokeilussa on meilläkin yleisurheilu. Ekaluokkalaisen ja viskarin vuosi mennään nyt perheharrastamisella viikonloppuisin; uintia ja luistelua. Ei tarvitse olla kuskaamassa koko ajan ja perheenä enemmän aikaa yhdessä. Pelkkää plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on ihan parasta,kun koko perhe harrastaa. Mukavaa yhdessäoloa! Ja liikuntaa kuin huomaamatta =)

   Poista