perjantai 27. syyskuuta 2013

Arkista asiaa

Nyt kyllä täytyy myöntää,että kesä on mennyt  ja syksy tullut. Runsaina kukkivat vielä miljoonakellot ja pelargoniat, mutta saavat pian lähteä syysistutusten tieltä. Olen jo Callunat ym.hankkinut ja viikonlopun aikana sitten istuttelen. Verhokankaita ostin ja laittelen ikkunanpesujen jälkeen vähän tummempia sävyjä ikkunoihin. Että tälläisia syysjuttuja. 

Mutta nyt siihen asiaan eli perunamuusiin :)
Syksyssä on kyllä kivaa se(kin),kun voi viimein tehdä kunnon muusia. Se on kyllä aina ollut meidän perheen suosikkia.Yleensä ainakin viikonloppuisin teen sitä ison kattilallisen. Syödään lihan tai kalan kanssa. Tänään tein pojille muusin nakkikastekkeella,se on heidän lempparia.Muusiin tarvitaan ehdottomasti hyvät aineet. Ja tässä ne ovat:
Näin se menee,kunnon aineista tulee maistuvaa ruokaa :) Ja välillä tehdään
tietenkin kevyempää keitosta.Eikä hätää,kun muistaa liikkua..kuten huomenna. Osallistun 20km vaellukseen. Mukava päivä siis tiedossa ja aurinkoakin lupaillut.

Tunnelmallisia syysiltoja!
Anne


2 kommenttia:

  1. Miten vaellus sujui? Totean taas niinkuin monesti aijemminkin että maistuvan on näköistä. Kyllä se niin on että kikkailuja ei maistuvan ruuan takia tarvitse tehdä.

    VastaaPoista
  2. Oi tsemppiä huomiselle! Muusi on kyllä parasta :) Ihanaa iltaa sinne teille!

    VastaaPoista