lauantai 26. lokakuuta 2013

Mäkelässä kotoillaan

Koti on taas niin <3 ja oma tyyny <3 <3 Melkein koko viikko meni reissussa ja oma tyyny unohtui kotiin.Yleensä kuljetan sen mukanani.En tykkää kovista tyynyistä ja tämä asia varmentui taas matkalla..Muuten lomapäivämme olivat onnistuneita..Ulkoiltiin,urheiltiin,uitiin,uitiin ja uitiin.Pääsin myös joka päivä jumppaan..jee! Lomakohteena oli Vuokatin Katinkulta-siellä voi kyllä viettää kunnon aktiiviloman niin halutessaan.

Ihan ykkösjuttu oli kuitenkin Sotkamon keskustassa oleva kahvila Murunen.Hertsi,mitä herkkuja! Ja miten hyvää palvelua! Vastassa oli puhelias paikan isäntä,joka kertoi leivonnaisista/ruoista mukavan tarkasti ja antoi vinkkejä lounasruokailuumme. Kyllä oli valinnan vaikeus..Söimme keittoa ja salaattia,makeat otimme mukaan-iltapalaksi.Sinne on kyllä mentävä joskus uudestaan-ehdottomasti. Käy tutustumassa paikkaan täällä.

Poika valitsi lounaaksi vohveliannoksen ;) 

Ravintola-annosten jälkeen on taas kotiruoka maistunut. Tänään tein makaronilaatikon.
..ja korvapuusteja
 

Lunta ei enää ole,senhän saattoi arvata,että pois sulaa.Oikein on ollut harmaata ja sateista..
Mutta onneksi liikunnasta saa virtaa,pitääkin tehdä lenkki ennen saunaa.
 
Mukavaa la-iltaa!
Anne

8 kommenttia:

 1. Jes...nyt löytyi toinenkin ihminen joka kuljettaa omaa tyynyään mukanaan....meidän perheessä se on jo vitsi, kun minä pakkaan tyynyni mukaan...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D No,onhan tuo vähän hassua.Mutta kyllä huomasi aamuisin pää/niska-seudulla,että jotain tärkeää oli unohtunut.Ei ole iso vaiva napata oma tyyny mukaan ja nukkua Zzzzzz paremmin :)

   Poista
 2. Vuokatissa olen käynyt vain laskettelukaudella pari kertaa, joten muuhun kuntoiluun tutustuminen siellä on jäänyt vähiin. Toki Katinkullan allasosastolla 'polskuteltu' :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kuntosali ja keilahalli löytyi.Kentät sulkapallon,tenniksen ja squashin pelaamiseen. Erilaisia jumppia oli tarjolla..Vaellusreittejä löytyy myös. Nämä meidän sakki huomasi ja päivät meni mukavasti liikkuessa :)

   Poista
 3. Oi että näyttää herkullisilta, varsinkin nuo korvapuustit! Ihanaa lauantai-iltaa :)

  VastaaPoista
 4. Katinkulta on meidän kakkoskoti :)
  Aivan ihana paikka, josta ei tekeminen tai tekemättömyys lopu. Molempiin on ihan täydelliset puitteet.
  Ja Murunen on kyllä poikkeuksellinen paikka. Itselle tuli palvelusta melkeinpä vaivautunut olo. Tuntui, että ihan hyvin olisin itsekin voinut kahvin ja leivoksen kantaa pöytään :)
  Ja juu. Omat tyynyt on meilläkin aina matkassa. Jotenkin niitten suhteen on sekä hotellilla että loma-asunnoilla iskenyt joku suuruudenhulluusa ja tyynyt on ihan liian korkeita ja kovia. Tai ehkä siinä on se taka-ajatus, että kun menee nukkujilla niskat lukkoon, niin on hierontapalveluille entistä enemmän käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jep,tuo voikin olla syy niihin koviin tyynyihin..Aamusella heti vaan hierontaan,että saa pään käännettyä :D
   No oltiin mekin aluksi ihmeissään siitä Murusen palvelusta..Toisiamme hämillään vilkuiltiin..kun ei sitä ole tuollaiseen tottunut ;) Ja minä kauhaa etsiskelin,että millä sitä keittoa otan..hih. Pöytiinhän siellä tarjoiltiin. Mutta mukavaa,että saa palvelua.Tykkäsin.

   Poista