sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tänään

..laiskottaa,joten ollaan vaan..Päivä saa kulua kirjan ja lehtien parissa. Jos oikeen innostuu vois lenkin tehdä.Vetämätön olen ollut myös sisustusasioissa. Nyt ei oikein innosta,eikä lanttu leikkaa..lievä kyllästyminen koko touhuun.Tavaramäärää voisi kyllä vähentää.. Tuntuu,että on niin paljon muutakin mikä tällä hetkellä kiinnostaa ja vie aikaa.Sen verran koti-ihminen kuitenkin olen,että koti pitää olla suht`järjestyksessä ja kukkia pöydillä. Eikä sitä tiedä milloin se inspiraatio taas iskee.Sitä odotellen..mennään nyt näin-laiskasti :)Valopalloja on näkynyt useissa blogeissa,joten sellaiset piti ilman muuta hankkia..Vähän väriä ja tunnelmaa syksyyn.
           Pääsivät koristamaan takkahuoneen      ikkunoita.

Keittiön väripilkku
Olohuoneen pöydällä kukkii Syklaami

Ja sitten taas aiheeseen..ruokaan nimittäin. Yhtenä päivänä kaupan kalatiskillä tein heräteostoksen ja nappasin mukaani silakkafileitä. Niistä paistelin rapeita pihvejä.. Mietin kyllä,että maistuukohan jälkikasvulle.Hih,hyvin upposi. Lautaset tyhjeni pikavauhtia.


Vielä viikko töitä/koulua.Sitten syyslomaillaan. Kovin kauas ei lähdetä mutta reissuun kuitenkin.

Aurinkoisia syyspäiviä!
Anne

10 kommenttia:

 1. Sunnuntaina soppii lekotella.

  VastaaPoista
 2. No on kuule niin tuttu tunne toi, kun ei vaan kiinnosta, eikä jaksa. Ei sytytellä kynttilöitä sen paremmin kuin mietiskellä sisustuksiakaan.
  Silloin on parempi ihan vaan suosiolla olla tekemättä mitään. (Paraskin neuvonantaja, kun itse just kerjäsin muilta apua vetämättömyyteen :))

  Varmaa on, että virta jossain kohtaa palautuu ja inspiraatio iskee. Silloin on taas kiva tehdä kaikenlaista ja saada hyvää mieltä siitä, kun on tehnyt.
  Syysloma olis täälläkin tarpeen, mutta kun ei sellaista ole, toivottelen hyvää lomaa ja reissua teille sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta! :) Niinpä,aina se inspis on takaisin tullut..Ja nyt tuntuu,että muutakin hauskaa tekemistä on, kun kannella tyynyjä edestakas ja miettiä verhojen väriä. Voihan se kodinkin antaa välillä vaan olla :) Tämän syksyn aikana olen mm.lukenut monta mielenkiintoista kirjaa ja on ulkoiltu paljon..Pojan harrastukset vievät aikaa ja koulutuksia ym.mielenkiintoista riittää.Tällä hetkellä on ajatukset muissa asioissa kuin sisutuksessa. Mutta vaihtelua tällainen,erilainen syksy.

   Poista
 3. Silloin tällöin on hyvä vain olla tekemättä mitään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tänään olen huilannut sohvalla päivän-tekemättä mitään. Ja yksi pitkään mietityttänyt asia kirkastui ihan täysin. Tiedän nyt,miten pitää toimia.Välillä kannattaa tosiaan ottaa iisimmin :)

   Poista
 4. Minullakin pitää aina olla paikat kotona järjestyksessä ja pölyt pyyhitty ja kukkaset maljakoissa/kannuissa vaikka kuinka olisi mieli maassa tai laiskottaisi, se on se elämän a ja o, kyllä Anne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Sofia tietää! :)Sekasotku vaan lisää huonoa tuulta..Kun paikat on järjestyksessä niin mielikin rauhoittuu.

   Poista
 5. Valopallot ovat niin ihanat! Ja tuo syklaami, vein sellaisen juuri vanhemmilleni tuliaisiksi kun kävimme siellä viikonloppuna, olisi pitänyt ostaa itsellenikin, on se sen verran ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,valopalloilla saa tunnelmaa ja värejä löytyy joka lähtöön.Syklaami on kyllä kaunis kukka,ostin niitä kaksi..ylä-ja alakertaan :)

   Poista