keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ei onnistu

Ei sitten millään.Siis päätös lopettaa lehtien tilaaminen. Joskus taisin täällä satuilla,että nyt loppuu lehtitilaukset..haetaan lukemiset kirjastosta jne.No,haen kyllä sieltäkin mutta lehtiä tulee jälleen entiseen malliin,vaikka lopetin tilauksia jossain vaiheessa.Ei sille mitään mahda,olkoon sitten..Tarvitsen lukemista joka päivä,etenkin iltaisin.Kun talo hiljenee,avaan lehden/kirjan. Lukeminen on tärkeä rentoutumiskeino.Ja itse taidan lehteni maksaa,joten siinäpä tulevat ja ilahduttavat arkeani.Tämä taitaa olla perinnöllistä,myös äitini lukee paljon.Vaihdamme keskenämme luetut lehdet..

Tämä postaus tuli mieleeni,kun kotiuduin äskettäin ja kävin alakerran lehtikorin läpi.Löysin paljon lukemattomia lehtiä,jotka ovat jääneet lukematta kirjojen vuoksi. Nyt on kirjat luettu ja seuraavaksi käyn lehdet läpi...jes!Ai niin,olikohan yläkerran lehtikorissakin jotain?;)

Miten siellä,ehditkö lukemaan?

Rentouttavia iltoja!
Anne

6 kommenttia:

 1. En osaa käydä nukkumaan ilman, että luen kirjaa. Onneksi miehelläni on sama tapa :-) Tilaan lehdistä niitä tarjousjaksoja, joten eipä tulee koskaan koko vuotta samaa lehteä vaan mukavasti vaihtelua. Toisinaan tulee muutamaa lehteä yhtäaikaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luen aina iltaisin,muuten ei uni tule :)

   Poista
 2. Tällä hetkellä itselleni tulee VAIN yksi sisustuslehti....muut olen lopettanut...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,pääsisinpä joskus tuohon pisteeseen...Mahdotonta :D

   Poista
 3. Jess! Voitaisko perustaa lehtiriippuvaisten vertaistukiryhmä :D.
  Mulle tulee kaikki mahdolliset lehdet, joiden nimessä esiintyy sana KOTI. Ne kun luettelen puhelimessa lisää lehtiä tarjoavalle, niin yleensä myyjä luovuttaa ennenkuin ehdin sanoa "Kiitos ei".
  Ja justiin sydän verta vuotaen vein paperinkeräykseen vuoden 2011 lehdet. Ja laskin vielä, paljonko niihin on mennyt rahaa. Paljon. Enkä edes muista, olenko lukenut ne kaikki vai osan vai en mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Annukka!Onpa kiva,kun sieltä löytyi toinen lehtifani <3 Onhan tämä tosiaan yksi riippuvaisuus..mutta ei onneksi sieltä pahimmasta päästä. Huijaan itseäni hokemalla,ettei maksa paljon kun tilaan vaan tarjouspätkiä..mutta kun niitä tulee aina se kymmenkunta niin ei ihan ilmasta ole.Jeps, lehtimyyjät yleensä vaikenee kun alkaa luettelemaan mitä lehtiä tulee..Ja ymmärtävät,kun kerron että "täysi työ saada nämä luettua" :D

   Poista