sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Verhoista ryhtiä

Alakerran tv-huoneessa on ollut jotenkin lässähtänyt fiilis. Olen kyllä huomannut sen mutta sisustusintoa/jaksamista ei ole ollut.Kunnes yhtäkkiä alkuviikosta tuli mitta täyteen,marssin koneelle ja tilasin verhot..Löysinkin nopsaan haluamani ja sikäli homma oli helppo,että samat verhot löytyvät olohuoneesta,pellavan värisenä.Nämä uudet tulokkaat ovat sävyltään lämpimän harmaat.Verhot ovat pellavavoileeta.Äsken katselin linkkiä verhoihin niin mitä ihmettä! nyt ne olivat puoleen hintaan..Hieman harmitti mutta en maksanut itsekkään täyttä hintaa.Aina löytyy alennuskoodeja.Verhot löytyy täältä.Huone ryhdistyi ja samalla taisin ryhdistyä itsekkin..Hieman taas sisustushommelit kiinnostaa ja joulussa käy välillä mietteet.

Leppoisaa isänpäivä-iltaa!
Anne

9 kommenttia:

 1. Joskus sitä on vain vaikea tarttua jatkuvasti silmien edessä tuijottaviin epäkohtiin, nimim. kokemusta on.

  Kauniita tuikkukippoja sinulla <3

  VastaaPoista
 2. Itse oon niin vannoutunut verhoihminen, että mun mielestä mikään ei näytä kodikkaalta ilman verhoja. Kovinkin lämpöinen tunnelma noista kuvista välittyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Juu,kyllä meilläkin aina verhot on mutta edelliset olivat aikamoiset rievut :D Tai siltä ainakin ilmojen viiletessä alkoivat näyttämään..

   Poista
 3. Se on jännä Anne, että miten nuo sisustushommelit taas alkavat kiinnostaa tähän aikaan vuodesta. Minäkin tilasin lauantai-iltana vaikka mitä kivaa tillbehööriä kotiin netistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän kivaa olet tilaillut? :) Ehkä kuullaan..

   Poista
 4. Näyttää kovasti mukavalta, ja mikä ihmeellinen sininen valo siellä ulkona kajastaakaan! Lisää vain sisustelua, ja täällä odotellaan briiffejä;)

  VastaaPoista