maanantai 2. joulukuuta 2013

2.12.

Iltasella jaksettiin alkaa vielä leipomaan ja saatiinkin herkkuja aikaiseksi.Tein maustekakun Minna Canthin tapaan.Se on niin ihanan pehmeä ja maukas kakku,että sulaa suussa.Poikakin halusi leipomiseen mukaan ja innostui tekemään juustosarvia,Kinuskikissan ohjeella.K ei paljon apua tarvinnut..On sen verran usein ollut kokkailuissa mukana.Juustosarvet olivat herkkuja,täytyihän niitä vähän maistella.Nämä leivonnaiset eivät välttämättä säästy jouluun saakka,ehkä niistä nautitaan joulunalusiltoina..glögin kera.





Äitini oli virkannut meille uusia patalappuja <3
 Jouluverhot vaihdoin viime viikolla keittiöön..Nämä on olleet jo monta joulua meillä ja aina tuovat joulutunnelmaa.

 Leivontainnostus on nyt meneillään..Pitää vielä pari reseptiä etsiä tuleville illoille =)

Mukavaa joulukuun alkua sinulle!
Anne

4 kommenttia:

  1. Ihanat patalaput ja verhot myös :) Lapsista tulee tosi taitavia, kunhan saavat osallistua.

    VastaaPoista
  2. Kyllä herkut kuuluvat joulunalusaikaan. Silloin ne oikeastaan ovat parhaimmillaan. Jouluna on jo ähky, eikä herkkuja enää tee mieli syödä.. Niin mulle käy aina! :) Kauniin jouluista jo teillä!

    VastaaPoista
  3. Mulla on vielä kaikki joululeipomukset miettimättä. Torttuja ja pipareita meillä on syöty jo useampi satsi :)

    VastaaPoista
  4. Katsos pientä söpöläistä miten kinkkusarvet tehdään kätevästi! Tuosta pojasta ei taida tulla machoa!!

    VastaaPoista