keskiviikko 25. joulukuuta 2013

25.12.

Täällä mennään villasukissa ja uusissa pyjamissa.Mies rakentaa pojan kanssa legopaloasemaa,vanhempi poika nukkuu vielä ja itse siis istun tässä koneella..konvehdit käden ulottuvilla.Leppoisaa <3


 Jouluaatto vietettiin perinteisesti:joulukirkko,hautausmaalle kynttilöitten vienti,jouluateria,pukin vierailu,kahvipöytä,veljen luona vierailu..Yöllä vielä saunomista,kinkkua ym.suolapalaa ja lautapelejä.Huh,miltä suorituslistalta kuulostaa,mutta sitä se ei ollut.Kun on jo vuosia toimittu näin,niin kaikki sujuu rennosti ilman kiireen tuntua.

Joulupöydästä löytyi kaikki perinteiset herkut..lisänä pororullat,täytetyt ruissipsit,lohihyytelökakku..salaatteja.Jälkiruoaksi tein glögijuustokakun.Se oli kyllä menestys ja löytyy tulevinakin jouluina pöydästä.

 Ulkona on vesikeli ja aika ankean näköistä..mutta ei anneta häiritä tunnelmaa.

 Nyt on pakko esitellä vähän lahjoa vaikka joulutunnelma tulee tietenkin aivan muista asioista,kuin tavarasta.Tänä jouluna sain niin supermieluisia paketteja,että ihan nyt pitää laittaa tähänkin <:)
Nyt oli joulupukin valinnat osuneet nappiin:
marimekon tunika,aarikan koruja,leffalippuja ja pentikin punaisia 
koristeita.Nämä olisin itsekkin valinnut.Tunika ja korut pääsevät kohta käyttöön,kun lähdemme jatkamaan joulun viettoa äidin luokse.Sinne kokoonnutaan isommalla sakilla.


Rauhaisaa joulun jatkoa <3
Anne

8 kommenttia:

 1. Suloista joulua sinne koko teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 2. Joulupäivähän on puolivirallinen pyjamapäivä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylllä vain! Ja siitä perinteestä pidetään kiinni ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos,samoin! Huh näitä kelejä,ei kovin jouluiset..

   Poista
 4. Joulunviettonne kuulostaa ihanan leppoisalta, juuri sellaiselta kun joulun kuuluukin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna!Niinpä,leppoinen yhdessäolo kuuluu jouluun..Ja onneksi kaiken ei tarvitse olla täydellistä,vähempikin riittää :)

   Poista