tiistai 31. joulukuuta 2013

Kohti vuotta 2014

Sain näin kauniita ruusuja..


  Meillä mennään vielä ihan jouluisissa tunnelmissa.Ja nautitaan kuusen,koristeiden ja jouluasetelmien lämmöstä.Takassa tuli,villasukat jalassa ja loma jatkuu:)Arjesta palataan taas juhlaan ja pyhäpäiviin.Sopii ja passaa.
 Tunnelmaa lisää lumisade.Joo-o,täällä tulee lunta!

 Kohti vuotta 2014 mennään ja ajatukset ovat olleet kuluvassa vuodessa.Vuosi on ollut hyvä:paljon ilon hetkiä ja turvallista perhe-elämää.Pääsin jostain ikävästä asiasta ja sain tilalle arvokkaampaa.
 Joten kiitollisuutta menneestä ja seesteisin mielin kohti tulevaa.
Jotain tavotteita olen uuteen vuoteen miettinyt..en lupauksia mutta tavotteita.Kuntoilun jatkaminen ja säästäminen(=kaiken turhan ostamisen välttäminen)on listalla.

Meidän vuosi vaihtuu perheen ja läheisten kanssa.Ravintolassa illastetaan ja raketteja poksutellaan.

Toivon lukijoille Onnea ja Iloa vuoteen 2014 <3


  Anne

10 kommenttia:

 1. Ihanaa iltaa ja oikein onnellista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.Ilta oli onnistunut:ravintola hämyisän tunnelmallinen ja ruoka erinomaista.

   Poista
 2. Ihanaa illallista ja poksuttelua. Hyvää Uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia.Ilta oli onnistunut ja vaikka vettä satoi,niin nautittiin rakettien väriloistosta :)

   Poista
 3. Hei, kysyn nyt tämän postauksen yhteydessä, mutta millä maalilla maalasit takan? Meillä on samanlainen ja parin vuoden (!) lämmittelyn jäkeen mies taitaisi suostua sen maalaamiseen. Joten olisi tosi tärkeää, että ei menisi pieleen, että tästä ei synny suurempaa katastropia, tietää mitä maalia käytitte. Löysin blogisi nyt samalla, kun googlasin "maalattu takka". Pitääkin oikein ajan kanssa lukea blogiasi, ihana löytö :)
  t. Leena

  VastaaPoista
 4. Hei Leena ja kiitos! Nyt ei muisteta kumpikaan varmasti mikä maali se oli mutta arvellaan,että jokeri-sisämaali.Jotain ihan tavallista maalia kuitenkin..K-raudassa osasivat neuvoa maaliasioissa,joten kysyppä rautakaupasta.Takka näyttää edelleen hyvältä,kuin vastamaalatulta..vaikka on kovassa käytössä. Toivottavasti tämä auttoi..Muutamat tuttavat myös maalanneet takkoja ja hyvin onnistuneet,joten rohkeasti vaan! :)

  VastaaPoista