sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku 8 ;)

Palju.

Kolme viikkoa sitten tilasin tämän ja eilen se sitten saapui meille.Hieman oli hankala valita koko ja malli..Mutta tyytyväinen olen ensimmäisen käytön jälkeen.Palju on ovaalinmuotoinen,6-8hlön.

On se ihana..rentouttava. Eilen siellä luputtiin puolille öin.8v poika oli innoissaan mutta kelpasi hyvin parikymppisillekkin :)

Mies on muutaman tunnin kuluttua kotona..On ollut kuukauden työreissulla.Hih,nyt vähän jänskättää mitä sanoo tästä?!Eihän tuosta voi tykkäämättä olla :)

Mukavaa 2.adventtisunnuntain jatkoa!
Anne

 

7 kommenttia:

 1. voi ihanuus! tuommosesta olen haaveillut jo pitkään! Ihana ja eihän se mies voi muuta kun tykätä!

  VastaaPoista
 2. Ihana ylläri miehellesi...:) Kovasti olen tuollaisesta haaveillut.

  VastaaPoista
 3. Eihän tuollaiseen voi muuta kuin huokaista!
  Tiedossa siis nautinnollisia hetkiä!

  VastaaPoista
 4. Oih ja voih! Meillä oli syksyllä venetsialaisissa vuokralla palju ja kyllä siellä kaikki viihtyivät. Kyllä teidän isännän kelpaa kotiin tulla, kun pääse liottelemaan itseään tähtitaivaan alle paljuun :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on reilut puoli vuotta ollut Kiramin komposiittipinnoitettu muovisella sisäaltaalla oleva palju ja kyllä olen pitänyt hankintaa jokaisen euron arvoisena. Viimeksi Itsenäisyyspäivän iltana vieraat viihtyivät siellä 2½ tuntia :-)

  VastaaPoista
 6. Kyllä se mies on varmasti ollu mielissään:) Mäkin oisin jos ois tollanen odottamassa kun tuun kotiin:) Kaikkea kivaa on tapahtunut mun poissa ollessa täällä sun blogissa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Kiireisiä nämä joulunalusviikot..niin töissä,kuin kotona.Ei ole nettiä paljon iltaisin availtu..Mutta paljussa on kyllä iltaisin viihdytty-se on kyllä ihanan rentouttavaa kaiken tohinan keskellä.Ja kyllä mies tykkäsi <3

  VastaaPoista