maanantai 30. joulukuuta 2013

Maanantai

Mukavalta tuntuu ja ihanan pirteältä..siis maanantai ja arkipäivä.Pyhissä ei ole vikaa eikä joulussa varsinkaan,mutta pitkien löhöilyjen jälkeen arki ilostuttaa.Tapanin päivästä viime yöhön olemme olleet ystävien seurassa.Ensin vierailimme pohjoisessa ja eilinen viihdyttiin ystävien mökillä.On voimaannuttu hyvästä seurasta.Nautittu viinit,juustot,glögit,valkosuklaa- ja suklaakakkuja..ja hyvät ateriat päälle.Saunottu aamuun ja käyty läpi kuulumiset.Naurettu..ja taas naurettu.Suunniteltu tulevaa ja mietitty menneitä.Katsottu monta elokuvaa yhdessä<3 Nämä on niitä parhaita hetkiä.
Tänään on sitten palailtu arkeen vaikka loma jatkuu..Pyykkäri pyörii tämän päivän,kierrätykseen on viety pahvit ja pullot,raketit haettu ja jääkaappi täytetty.Tänään keiteltiin myös iso soppa lohesta ja voi miten hyvää!
Perjantaina shoppailtiin Haaparannan Ikeassa..Ostin lisää 365+-astiasarjaa.Sitä on seuraavassa arkikattauksessa:


Nyt jatkuu kotityöt.Alan käymään kaappeja läpi ja lajittelemaan tavaroita kierrätettäviin/säilytettäviin.

Maanantai-iloa! =)
Anne

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää arkea ja loppuvuotta sinne! Tykkään kovasti tuosta Ikean astiasarjasta ja olen sitä muutaman kerran hypistellytkin, mutta kun en tarvitse - astioita on vaan kertynyt liikaa vuosien varrella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu,ei kantsi astioita ostella,jos kaapit on jo täynnä.Ainahan niitäkin ois vaikka mitä ihania ja uusia tulee jatkuvasti..No,eilen oli arki..tänään heittää taas juhlan puolelle,viimeistään illalla.Ja joulu jatkuu..koristeiden kera :)

    VastaaPoista