lauantai 11. tammikuuta 2014

Reipas tammikuu

Sitä täällä tavoitellaan..Sohvalta on noustu ja hihat kääritty =) Jumpat on käynnistyneet tarmolla ja eilen oltiin uimassa.Lyhyt työmatka taittuu kävellen.Ruokavaliota on tarkistettu..ja yritetään palata normiin.Hankalaa kyllä,kun herkuttelu meinaa jäädä päälle.Eilen tein ruokaisan salaatin ja maistuikin hyvin-uimisen jälkeen.Uimassa tulee aina supernälkä.Resepti on Valion avokado-juustosalaatti ja se löytyy täältä.

Piloxing on nyt kaksi kertaa viikossa ja sopii kyllä hyvin.Se on ihan ykkösjumppa.Huomenna taas mennään..

Löysin myös kivan nettivideopalvelun Shape.fi
Sieltä löytyy laaja lajivalikoima kotitreeneihin.Kone käyntiin ja treenaamaan.Tätä voi tehdä oman aikataulun mukaan ja kotona,siitä plussaa.

Kahvakuulatreeni aulassa
 
Tänään on siivous-ja leivontapäivä.Illalla vois rentoutua lehtien parissa ja putouskin alkaa :)

 Mukavaa päivää sinulle!
Anne

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa energiseltä :)

  Mulle kaikki sellaset liikuntamuodot on vaikeita, joissa vaaditaan hyvää koordinaatiota. Meen aina väärään suuntaan ja kädet ja jalat ei suostu yhteistyöhön, mutta ihme kyllä Piloxing oli sellanen, jossa en ihan niin pahasti tipahtanut kärryiltä :D. Tehokastakin oli, mutta oon silti enemmän sellanen bodypump-puurtaja. Riittävän yksinkertaista mulle.

  Ja toi sun salaatti näyttää herkulle. Tarvinnee mennä kurkkaamaan ohje.

  Reipasta tammikuuta! Kohta voidaan ottaa hiihtokin valikoimiin..

  VastaaPoista
 2. No niin kuulostaa..oli pakko tänne hehkuttaa,jos sitten paremmin pysyis tavoitteissa :)
  Jep,piloxingissa ei ole vaikeita askelkuvioita,että kivasti pysyy mukana..Mutta pilates-osuudet on mulle aika haastavia.Mutta huomaan kehitystä tapahtuneen 1,5 vuoden aikana.Onneksi on monenlaista tarjolla,löytyy jokaiselle jotain..
  Hiihto!? No juu,kyllä minäkin "hiihtelen" mutta silleen hitaasti nauttien.Hiihto ei oikein nappaa-luistelu on hauskempaa :D

  Mutta koitetaan jatkaa reippaana-onhan se aika mukavaa ...ja reipasta ;)

  VastaaPoista