sunnuntai 2. helmikuuta 2014

La-iltana

Eilen meillä lämpeni palju..Se vasta on ihana rentoutumispaikka.Kun siellä tunnin,pari lupuaa niin mieli tyyntyy..ja tulee nälkä :) Tähän osasin varautua ja leivoin pellillisen foccacia-leipää. Salaatteja tein valion resepteillä:juusto-avokado ja mango-broileri salaatit. Jälkkäriksi paistui mutakakku..sitä syötiin jäden kera.Kuvat jäi kakusta ottamatta mutta maistui.

Tänä aamuna ajeltiin mökille huilaamaan..tehtiin lenkki ja ruokaa..otettiin päikkärit ja luettiin.Pidettiin takassa tulta.Mökki on sen verran lähellä,että siellä käy päiväseltään.Siellä ei kotityöt häiritse mieltä,niin tulee levättyä.Tässä eilistä kattausta:

Tätä kuvaa kun katsoin,niin mietin että on tää mun maku aika kirjavaa..On Iittalaa,Marimekkoa,Arabiaa,Pentikkiä ja Vallilaa..Ja arkikattauksissa löytyy Ikeaa.Kun tykkää monenlaisesta niin minkäs teet =) En osaa pysyä ruodussa ja kerätä vaan yhtä sarjaa,vaikka toki haluaisin.


Nyt pitäisi avata kalenteri ja suunnata ajatukset ensi viikkoon.Miettiä työkuvioita,iltapäiväkerhon ajat,harrastuksiin kuskaamiset,iltapalaverit jne..

Mukavaa helmikuun alkua!
Anne

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti