maanantai 21. huhtikuuta 2014

Vihertää

..ainakin sisätiloissa.No kyllä kohta ulkonakin-niin lämpöistä on ollut.Tässä pari viikkoa sitten laittelin kukat kuosiin,vaihdoin mullat..Ostin pari viherkasvia lisää ja heivasin huonot/rumat kukat pois.Taisin samalla hoksata miten kasvit luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä kotiin.Tästä lähtien hoidan kasveja ja pidän huolen,että niitä kodista löytyy.Näin päätin ;)

Pääsiäinen oli ihanan rentouttava vaikka paljon tehtiin.Oltiin mökillä,käytiin kirkossa,kyläiltiin sukulaisten luona Lahdessa,tehtiin pihatöitä..ehdin myös lenkille ja salille.

Kevät piristää!

Mukavaa viikkoa!
Anne

6 kommenttia:

 1. Minunki pitäisi uusia kasveja, talvella sain myytyä anopinhampaat olkaarista.Jotenkin alkoi tökkimään ne:) Mielessä on jotain pehmeää, pyöreälehtisiä viherkasveja ikkunalaudalle. Tai vain yksi iso kukka johonkin nurkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lennu! Kasvien uusiminen piristää :)

   Poista
 2. Saman päätöksen olen minäkin monta kertaa tehnyt, mutta kun olen vaan niin kertakaikkisen tumpelo viherpeukalo, niin ei vaan ole vihertänyt :)

  Pääsiäinen on kyllä ollut ihan huippu. Aurinkoa ja vapaata aikaa, jonka on saanut käyttää tekemiseen tai tekemättömyyteen.

  Mukavaa arkeenpaluuta ja tervetuloa mun uuteen "kotiin" osoitteessa www.kotonasi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annukka ja kiitos! Olen ollut viime aikoina vähän koneella mutta ehdottomasti käyn piakkoin "kylässä" :)

   Poista