torstai 31. heinäkuuta 2014

Kaupoissa kierrellen


Täällä on ollut kunnon ukkospäivä.Vettäkin tullut oikein urakalla.Aamusella päätin sitten tämän päivän ohjelman:hieman kotitöitä ja shoppailua.Lapsilla oli tänään omat menot,joten pääsin kiertelemään kauppoja yksin.Tykkään muutenkin käydä yksin ostoksilla..en kaipaa siihen ystäviä mukaan.Jotenkin pystyn paremmin keskittymään..eikä tarvi miettiä joko toista kyllästyttää.Syömässä ja kahvilla on sitten seura paikallaan.Niin!ja ruokaostoille on kyllä muutkin perheenjäsenet tervetulleita.Tympeää itsekseen miettiä,että mitähän taas syötäisiin ja kantaa raskaita ruokakasseja.No osallistuvat kiitettävästi.

Useat kaupat ja kirppikset ehdin neljässä tunnissa kiertää.Ja yllä on tulos:neljä riipusta kirpputorilta (yht.3,60e) ja tuo pokkari.Ei minusta enää nykyään ole shoppaileen,olen siihen aivan liikaa järkevöitynyt;)Mitään ylimääräistä en viitsi kotiin kantaa.Vain sellaista mistä on taatusti iloa ja mikä tulee käytetyksi.Koruista tykkään paljon ja käytän niitä päivittäin.Joten varmasti menevät käyttöön.Kirja tulee luettua,sitä on blogeissa kehuttu ja lomaa on vielä jäljellä.

Että tällaiset ostosesittelyt.

Mukavia päiviä töihin taikka lomailuun!
Anne
 

6 kommenttia:

 1. Kivoja riipuksia!
  Itse en ole kirppareilla pitkään aikaan käynyt. Lauantaina olisi sitten tarkoitus mennä Loimaan rompetorille..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Irmastiina! Ovat kyllä kivoja arkikoruja ja olivat vielä aivan uusia,käyttämättömiä.Iso teline ja valinnan vaikeus.Tuohon hintaan voi kyllä hakea vielä pari lisää..Yritin taas kommentoida postaustasi mutta ei onnistu.Joku siinä tökkii..Harmi! Toivotaan,että teet hyviä löytöjä rompetorilta :)

   Poista
 2. Kivoja koruja ja hyvä kirja - oikein onnistunut ostosreissu;)
  Itsekin tykkään käydä ostoksilla yksin - voi liikkua omaan tahtiin ja punnita rauhassa. Mutta ostokset - niitä tulee tehtyä nykyisin huomattavasti vähemmän kuin aiemmin. Alan oppia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan sitten samanlaisia shoppailijoita..Yksin kierellään eikä osteta mitään :D

   Poista
 3. Aina ei ostosten tarvitsekaan olla suuria/kalliita. Myös minä käyn mieluiten yksin ostoksilla, vaikka mieheni on oppinut hyvin kärsivälliseksi ostosreissuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! ei tarvi ei,parempi mieli kun ei suuria tuhlaa.. Ja samiksii ollaan mekin ostostelujen suhteen..Täällä samoin,olen viime aikoina huomannut mieheni hermojen riittävän vallan hyvin shoppailukierrokseen.Kun ollaan jossain kaupunkilomasella niin on kivakin kierrellä yhdessä.Ja tarviihan ne miehetkin joskus kaupoista jotain ;) Mutta yleensä teen vaate ym.ostot ihan yksin..

   Poista