lauantai 30. elokuuta 2014

syksyssä mennään,tahtoi tai ei

Syksyn tunnetta tosiaan..pimeää iltaisin ja varhain aamulla.Takkia niskaan ja kumpparit jalkaan.Toki on kaunista lyhtyjen ja kynttilöiden valo..vaan sitähän taas riittää..kevääseen saakka.Ja kyllä!tykkään syksystä mutta enempi kesästä..ja se on kyllä ihan liian lyhyt.Varsinkin ne lämpöiset päivät.Että haikeutta on ilmassa.Mutta näillä mennään ja syksyyn on kyllä monenlaista mukavaa varattu.Mennään ruskareissulle lappiin..Loka-marraskuulle on liput varattuna Yön ja Tuure Kilpeläisen konsertteihin.Joten piristystä tiedossa.

Loppukesäänkin mahtui mukavia asioita ja paljon ystävien seuraa.Kärsämäen upeassa paanukirkossa käytiin kuuntelemassa Jesse Kaikurantaa-elämys!Ja pari viikkoa sitten likkojen kanssa lenkkeiltiin Oulussa.Hieno tapahtuma,lämmin sää ja esiintymässä Juha Tapio.Se reissu todellakin kannatti.

Eilen vietetiin poikien synttärijuhlia,18v(sai myös ajokortin eilen) ja meidän kuopus nyt 9v.
Koululainen piti kavereilleen juhlat eilen iltapäivällä..Mietittiin viikolla mitä pientä ohjelmaa järkkäis.Muistettiin omasta lapsuudestamme kuinka pihlajanmarjoja puhallettiin koiranputken läpi=)
No pojille tehtiin tuollaiset hienot muoviputkilot ja hauskanpito oli taattu..Järjestettiin myös kisa-kuka puhaltaa pisimmälle.Kivaa!

kaverisynttäreillä oli karkki-sipsi-ja jätskibaarit :)
illalla kahviteltiin

Pihalla on edelleen väriä.Nyt kukkii asterit ja syysleimut:
..ja vielä tarkenee pomppia
 Tänään vietetään kesäkauden päättäjäisiä..joten mökille mennään.Tiedossa on hyvää seuraa,ruokaa ja juomaa sekä venetsialaisten ilotulitus.

Tunnelmallista elokuun viimeistä viikonloppua kaikille,
Anne

2 kommenttia:

  1. Harmillista tämä kesän loppuminen. Viettäkäähän mukavat venetsialaiset!

    VastaaPoista
  2. Olen itse syksyihminen, mutta tänä kesänä olisin voinut painaa pausenappia ja jättää sen päälle vielä pitkäksi aikaa. Niin ihana kesä.
    Ja teillä kesä näyttää jatkuvan tuolla pihalla - upea kukkaloisto!
    Oikein hyvää kesän viimeistä viikonloppua!

    VastaaPoista