torstai 18. syyskuuta 2014

Kiva ovikoriste

Päivällä oli töistä muutaman tunnin "tauko."Ehdin kotiin hieman pihatöihin..aurinko paistoi lämpimästi.Kukkapenkkiä kitkiessä huomasin punaiset ruusunmarjat ja muistin jossain lehdessä näkemäni kauniin ovikoriste-ohjeen.Siihen paikkaan unohtui rikkaruohot.Lähdin etsimään rautalankaa ja pellavanarua.Ja keräsin ruusunmarjoja reilusti.Väkersin ja äpöstin..lanka ei taipunut mihinkään..liian vahvaa..No tunnin jälkeen koriste näytti kohtuulliselta ja aloin ripustamaan sitä oveen.Pläts! Koko komeus tippui ja marjat irtoili..(tässä kohtaa olisi pitänyt saada kuva ilmeestäni.Voi äimistys!)Yritin hieman kohennella koristetta-tilanne vaan paheni,naru löystyi ja koriste oli muodoton.Hetken siinä "rauhoituin" ja nakkasin härpäkkeen roskiin.Se siitä sitten.Näin järkevästi voi käyttää kauniin iltapäivän,kun voi tehdä mitä huvittaa :D

Ja nyt huvittaa blogini nimi..Varsinainen kotoilija täällä..Jos se tarkoittaa "kotona viihtyvää,osaavaa puuhastelijaa."Tuossa osuu kyllä oikeaan tuo "kotona viihtyvä." Nimi voisi osuvammin olla "Oleilua Mäkelässä" Toki kotona tulee tehtyä pakolliset kuviot..ruokaa,siivottua,pyykkiäkin pesen:)Mutta vähiin ovat jääneet askartelut ja käsityöt.Vapaa-ajalla mielummin ulkoilen,kuntoilen,luen ja katson elokuvia.Näin se mieli muuttuu vuosien kuluessa.Aiemmin olin innokas sisustaja.Nyt se ei enää kiehdo harrastamiseen asti.Kun perhe viihtyy tässä kodissa,niin se riittää..viis trendeistä.

Tätä ovikoristejuttua en olisi voinut muutama vuosi sitten tehdä..Vaan nykyään saa kyllä parhaat naurut näistä omista tekemisistä ja kohelluksista.Ilman muuta sen ilon haluaa jakaa.

Joten,olkoonpa tämän tekstin kiteytys tämä:tässä iässä,kuopuksenkin ollessa jo 9v on tietty rentous tullut elämään.Ja varmuus siitä,että hauskaa saa olla-mieluiten päivittäin =)

Ottakaapa "kivan ovikoristeen"-ohje käyttöönne..
Mukavia syysaskarteluja teille!
<3 Anne

4 kommenttia:

 1. Siitähän tuli ihanan epätäydellinen sydän, niinkuin oma sydän kropassa. Tosi charmantti! Tuli ihan Oulu mieleen kun luin sanan "nakkasin". Siellä asuttiin 4 vuotta ja kävin pientä ruotsinkielistä koulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.Juu,epätäydellinen on just täydellistä.Ja ihan oikealla suunnalla olet,asutaan Pohjois-Pohjanmaalla :)

   Poista
 2. Aina ei lopputulos ole täydellinen, mutta tekemisen iloa se ei vähennä. Kaikillahan kiinnostuksen kohteet vaihtelevat vuosien myötä, sehän on normaalia ja mielekästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) jep,kyllä iloisena tuota väkersin kunnes.... Ja ihan totta,olisi tylsää jos aina menisi samalla kaavalla harrastusten parissa.Kivaa,kun löytää uusia asioita ja puolia itsestään.

   Poista