sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Aamusella

Parhaita ovat aamut ilman kiirettä..Ja tieto siitä,ettei päivään kuulu mitään aikataulutettua ohjelmaa.Ainakin tänään tuntuu siltä.Eilen oltiin jo ennen kuutta matkalla painikisoihin,joten lauantain aamutoimet hoitui ripeästi.Tänään olen korjannut asian..toisten vielä nukkuessa tein itselleni aamiaisen ja lueskelin lehden rauhassa.Tykkään niin aamuista ja juuri tällaisista.

Joka aamu syön kyllä aamupalan ja luen lehden.Mutta arkiaamuja vaivaa kuitenkin kiireen tuntu ja tieto päivän töistä ym.aikatauluista.Ainakin kerran viikossa on sitten mukava ottaa rennommin.
Miten sinun aamut?Kuuluuko niihin kahvi&lehti? :)

Nyt alkaa toisetkin heräilemään,lähden valmistamaan toista kattausta.
Perhettä pitää välillä hemmotella <3

Leppoisaa su-päivää kaikille!
Anne

4 kommenttia:

 1. Vaikka netistä selaan uutisia päivän mittaan, niin silti aamupalalla on kiva lukea myös sanomalehteä.

  Miten poikasi menestyi painikisoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei oikein menestystä tullut..Kokemusta ja pettymysten sietämisen harjoittelua kylläkin.Ensi viikonloppuna taas uusin voimin kisoihin=)

   Poista
 2. Kyllä se vaan niin on, että aamu on pilalla, jos (paikallis)lehti jää jostain syystä tulematta :). On se vaan jotenkin niin oleellinen osa sitä aaamiaista, että ilman ei osaa olla. Vaikkei lehdessä edes olis mitään varsinaista luettavaa, mutta silti..

  Ja just eilen sanoin miehelle, että kuinka ihana viikonloppu tiedossa, kun ei tarvi mennä mihinkään. Siis jos ei halua...
  En tykkää vapaalla mistään sovituista aikatauluista, kun niitä on arki ihan tarpeeksi täynnä.

  Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Niinpä,kyllä lehti kuuluu aamuun,vaikka netti on uutisia tulvillaan.Mieluusti luen nykyään kotimaan-ja paikallisuutisia.Uutiset ulkomailta on sen verran surullisia nykyään,että jätän ne usein lukematta.
   Viikonloput ilman aikatauluja ovat rentouttavia vaikka kotona tuleekin puuhasteltua.Välillä toki pitää olla reissuja,vaikka muutaman päivän lomasia.Ne piristää kummasti eloa :)

   Poista