perjantai 3. lokakuuta 2014

Voimaa,innostusta ja energiaa

Eilen illalla aloitti Yö konserttikiertueen"hyvässä ja pahassa" Puolison kanssa oltiin katsomassa ja kannatti olla.Paljon kuultiin kappaleita 80-luvulta ja se vei ajatukset nuoruuteen..aiai.Biiseissä ei pihtailtu,kaikkiaan konsertti kesti 2,5tuntia! 
 
Saan paljon piristystä tällaisista illoista..konsertit,teatterit ja elokuvat voimaannuttavat.Onnistunut kulttuurikokemus jää pitkäksi aikaa mieleen ja juhlistaa arkea.Siksi käytän mielummin rahani konserttilippuihin,kuin esim.esineiden ostamiseen.En saa enää esim.sisustamisesta sellaista iloa,kuin hyvä esitys antaa.Seuraava voimaantumispläjäys on jo tiedossa:Tuure Kilpeläisen konsertti marraskuussa ;)

 
Iltapäivällä valtasi perjantaikiireet ja laitoin ruoan vasta hetki sitten valmistumaan.
Tein sen helpoimman kautta.Kaikki samaan vuokaan ja uuniin.
Nyt löytyi kaapista peruskamaa kyljysten kylkeen:perunat,porkkanaa,valkosipulia.Hmm..olisin kyllä kaivannut sekaan myös herkkusieniä mutta passaa noinkin.

Hyvät tuoksut tulee kyllä uunista,lopuksi lisään vielä hiukan kermaa.Ja ehkäpä otan myös lasillisen viiniä.

Huomenna sitten nähdään voimaa ja intoa painimolskilla.Poikamme osallistuu Seinäjoella järjestettäviin kisoihin. Ja sinne tietenkin lähdemme kannustusjoukkoihin.Kello soi jo viiden aikaan,joten pitkä päivä on tiedossa.Ja erittäin jännittävä!

Hubaa viikonloppua!
Anne

4 kommenttia:

 1. Tärkeää on tehdä niitä asioita, joista itse nauttii ja saa energiaa :) Onnea pojallesi huomisiin kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!Näinhän se on..pitää vaan löytää ne itselle sopivat jutut mistä saa voimaa.Ja onneksi mielenkiinnot vaihtelee..elämäntilanteen ja esim.vuodenaikojen mukaan.Ei ehdi tylsistyä :)

   Poista
 2. Myös minulle konsertit ja taide-elämykset antavat voimia ja virtaa - olen monesti blogissakin todennut, että kun olen konsertissa, eivät edes säryt tunnu;)
  Ja kiitos - ruuan tuoksu tuntuu melkein tänne saakka!
  Oikein kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!No aivan-konsertissa tosiaan unohtuu harmit ja kolotukset..tilalle tulee positiivista mieltä.Muistankin lukeneeni tästä Ladyn blogista :)

   Poista