sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Lenkkejä ja virkistymistäHeippa pitkästä aikaa!
On ollut ongelmia tietotekniikan kanssa ja oikeastaan on vieläkin.En ole ennättänyt viedä konetta huoltoon.Ja välillä olen vaan unohtanut asian.Kuvakin on kännykällä otettu.

Eilen vietettiin miehen kanssa virkistyspäivää;)mökkimaisemissa.Lenk keiltiin,saunottiin,käytiin keilaamassa ja ravintola Pihvituvalla syömässä.Mielestämme se on paras ravintola Kalajoen Hiekkasärkillä..Tässä linkki sinne.
Tänäänkin tehtiin 7km lenkki.Olen saanut hienon lenkkeilyvaihteen päälle..ja vieläpä juoksusellaisen!Tämän viikon lenkeistä neljä taittui juosten ja tästä olen tosi innostunut.Että jaksan,jes!Hämärää ja harmaata oli,kuten kuvasta näkyy.Mutta miten ihana oli meren rannalla juosta,kun ei tuullut ollenkaan.

Nyt ollaan jo kotosalla.Pitääkin alkaa ensi viikkoa suunnittelemaan.Ohjelmaa ei ainakaan puutu:työpaikan virkistysilta,pojan painikisat,partylite kutsut ja pe-iltana vietetään ystävien kanssa pikkujoulua.Elikkä oikein mukava viikko on tiedossa=)

Teille toivottelen myös oikein kivaa viikkoa,kaikesta harmaudesta huolimatta.Onneksi voi alkaa jo hieman joulua valmistelemaan..Jos ei muuten niin ainakin selailemalla joululehtiä.Tänä vuonna odotan innoissani joulunalusaikaa.Kaikkea kivaa tekemistä ja tunnelmaa <3

Anne

4 kommenttia:

 1. Mukavasta virkistyspäivästä saa lisää virtaa!

  VastaaPoista
 2. Oo. Nostan hattua sun juoksulenkeille :). Multa juokseminen ei vaan suju. On ihan oikeasti keuhkoissa jotain vikaa :(
  Mutta käveltyä tulee kyllä ahkerasti. Ja kovaa :). Ja ilahduin, kun otin vakilenkilleni muutama päivä sitten gps:n ranteeseen ja viideksi kilometriksi arvioimani matka olikin oikeasti 7 kilometriä. Tuli heti laakista paljon lisää matkaa mittariin ja siitä hyvä mieli :). Näin golfkauden päätyttyä (paitsi että mies vielä tänään kävi pelaamassa ja toi tuliaisina voittamansa joulukinkun, joka mun pitäis ehtiä jossain välissä paistaa kääk) tulee aina vähän vieroitusoireita, kun kentällä tulee kumminkin aina se 12 kilsaa matkaa ja sellaista ei huvita ihan muuten vaan kaupungilla talsia.

  Mukavaa viikkoa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Samahan tuo miten liikkuu,kävellen tai juosten..Itsekkin teen välillä pitkiä kävelylenkkejä ystäväni kanssa..Silloin rupatellaan ja kilometrejä kertyy huomaamatta :D Tuo 7km kuulostaa kyllä reippaalta!Mitenhän kinkku..meniköhän pakkaseen vai onkohan jo syöty :)

   Poista