sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Hyvää huomenta

Viikonloppu on ollut mukavan rentouttava.Mies on puuhastellut poikien kanssa ja näin olen saanut omaa aikaa.Eilen illalla lämpeni palju.Ihanan onnellista lillua siellä lämpöisessä vedessä,luminietosten keskellä ja pakkasen kiriessä..Paljuilun jälkeen nukun aina hyvin ja pitkään.Rentouttavaa kerrassaan.

Olen kiinnittänyt huomiota ruokavalioon ja  pohtinut mikä liikunta olisi minulle parasta tällä hetkellä.Olen joutunut miettimään asiaa terveyden näkökulmasta.Mieli ja kroppa kaipaa nyt jotain lempeämpää liikkumista.Pitkät kävelylenkit ovat jo pitkään kuuluneet ohjelmistooni,joten niitä jatkan.Luonnossa liikkuminen ja ulkoilma ovat ihan ykkösjuttu.Innostuin
 viikonlopun aikana kokeilemaan nettijoogaa yogoben sivuilta..Sitä voi kolme päivää veloiteksetta testata.Tykkään kovasti..tänä aamuna tein energisoivan harjoituksen.Tutustumaan pääset täältä.
 
Tässä muutama kuva aamusta:
viikonlopun aamiaista..arkena syödään puuroa :)

Frantsilan yrttiteetä tulee juotua aamuin-illoin

joogaa kotona

 aamuräpsy keittiöstä..jouluverhot ja-koristeet on täälläkin pakattu varastoon


Leppoisan mukavaa sunnuntai-päivää!
Anne

6 kommenttia:

 1. Hyvin on tuttua tuo sinun ruokavalio - näytti minun ruokavaliolta. Eilen tosin illalla napsin muutaman palan pähkinäsuklaata ja ajattelin, että hiihtolenkit vie korot ;). Onhan se niin, että aina sitä ottaa itseään niskasta kiinni tähän aikaan vuodesta ja joka kerta toivoo, ettei se lopahtaisi kesälomaan mennessä. Tosin omasta mielestäni ainakin syön aika terveelliseti ja mietin aika t arkkaankin mitä syön ja mitä perheemme syö... mutta ei se semmoista tiukkapipoista ole kuitenkaan. Minulla liikunta tulee lenkistä ja hiihdosta ja välillä olen aivan auttamatta sohvaperuna - se tuntuu kyllä heti. Tulee turvotusta ja huonot yöunet.Tuo jooga vois olla kiva juttu..olen joskus sitä harrastanut, mutta en kotona. Vielä kun muistais juoda vettä päivän aikana ja vähän vähentää kahvia.Tänäänkin pitää lähteä suksia ulkoiluttamaan - se meinaa nimittäin arki-iltoina olla vähän niin ja näin ... mukavaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne ja kiitos :) Joo,ei tiukkapipoisella meiningillä mennä täälläkään..Herkutkin kuuluu elämään ja en kyllä suostuisi niistä kokonaan luopumaan.Minulla on vatsan kanssa välillä ongelmia,niin se pistää miettimään tarkemmin syömisiä.Ja mielummin syö sellaisia ruokia,mitkä ei ongelmia aiheuta..ja samalla ruokailut muuttuvat terveellisemmiksi.Liikunta on onneksi vakiinnuttanut paikkansa elämässäni..Liikun monta kertaa viikossa,lajeja vaihdellen.Nyt tuo lenkkeily,uinti ja jooga voisivat olla hyvä kolmikko.Joogaa olen aiemmin harrastanut kursseilla..Huomenna aionkin osallistua joogatunnille.Nuo kotijumpat ovat vaan niin helppoja-voi tehdä oman aikataulun mukaan.Kiitos muistutuksesta,vettä voisi juoda kyllä enemmänkin.

   Mukavaa hiihtolenkkiä sinne,reipas olet!Täällä on mittarissa sellaisia lukemia,että taidan viihtyä takan lähettyvillä.

   Poista
 2. Kiva tuo hylly keittiön ikkunanne edessä :-) Saako sen pois ikkunanpesujen ajaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Tykkään siitä itsekkin.. Saa ihan nostamalla pois,ilman työkaluja :)

   Poista
 3. Täytyykin kokeilla tuota nettijoogaa. Nuo yksityisten li-keskusten salit ja vetäjät ovat mahtavia, mutta kk. Maksut niin suolaisia, etten raski liittyä. Meillä kun maksetaan jo kahden nuorennaisen jäsenyyksiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä..ja ajankäytön suhteen on helppoja nuo nettijoogat.Voi tehdä milloin ehtii/haluaa.

   Poista