sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kirje

Tervehdys!
Tuleeko teidän kirjoitettua kirjeitä? Löytyykö niitä omasta laatikosta?
 Voin vastata omasta puolestani että en kirjoita,eikä löydy..Ihana poikkeus on kyllä kortit,joita eräs läheinen laittelee kiitettävän paljon.Ihana piristys päivään,kun postin seasta löytyy kortti,mihin on kuulumiset laitettu ♥ Fiilis on ihan toinen kuin sähköposti- tai fb-viesteissä.Kortin kirjoittamisessa pitää nähdä hieman enempi vaivaa.

Kirjoittaminen oli yksi tämän vuoden tavoitteistani.Kivasti olenkin saanut tekstiä aikaan..Koneelle ja päiväkirjaan on rivejä tannentunut.Ja piiiitkästä aikaan sain kirjoitettua kirjeen!Asiaakin kertyi mukavasti,kolme liuskaa.Mukaan liitin myös kuvia.Toivottavasti saaja ilahtuu.
Itselleni sain tästä hyvän mielen..Tuntui,että sain jotain kivaa aikaiseksi.Sellaista perinteistä,mikä on jäänyt unholaan..Kymmeniä vuosia sitten kirjeet kulki säännöllisesti.Kun asuin kaukana täältä kotiseudulta,oli luonnollista kirjoittaa kirjeitä läheisille.Nuoruusaikana oli kirjekavereita paljon ja viikottain löytyi ylläreitä laatikosta.
täältä vanhasta muistikirjasta löytyi osoite:)

Leppoisaa päivän jatkoa,
Anne

9 kommenttia:

 1. Minä olen ollut kova kirjeiden kirjoittaja , mutta niinpä se vain on sähköisen ajan jälkeen jäänyt ... ! Edelleen pidän kirjoittamisesta, mutta jää sinne korttitasolle - jos ei lueta blogia ja sähköpostia :)

  VastaaPoista
 2. Hei Anne!No sama juttu,olen ollut kova kirjeiden kirjoittaja vaan niin oli koko asia unohtunut..Pitää hieman elvytellä kirjoittamistaitoa.Jo käsin kirjoittaminen oli haastavaa..kirjaimet ei ihan kauneinta laatua ja käsi väsyi heti :)Harjoituksen puutetta!Tottakai lasketaan sähköpostit ja etenkin blogit :D

  VastaaPoista
 3. Nuorena tyttönä tuli kirjoitettua ja saatua paljon kirjeitä (yleensä serkulta, joka oli myös paras kaverini). Ja voi että sitä ilon ja jännityksen tunnetta, kun postilaatikossa oli uusi kirje odottamassa. Ihan ensimmäisenä tuli tunnusteltua, kuinka paksu kuori on ja mitä paksumpi, sen parempi, koska se taas tiesi paaaaljon tekstiä, jonka jaoin yleensä osiin, enkä lukenut kaikkia arkkeja kerralla. Säästyi iloa pidemmäksi aikaa.

  Ihan harmittaa, että sähköpostit ja muut on "pilanneet" koko kirjoittamisen. Ja tuntuu, että myöskin äidinkielen taidon, kun ei enää ole niin väliä (paitsi että omasta mielestäni on), tuleeko käytettyä isoja kirjaimia tai laiteltua pilkkuja paikoilleen. Sääli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annukka! Muistan kans tuon tunteen,kun kirje oli laatikossa ja sitä piti kuoren läp tutkailla,että onkohan siinä paljon tekstiä..Ja sitäkin tunnustelin,onko kuoressa tarroja,kiiltokuvia tms :) Niitä kirjeiden mukana myös läheteltiin.Juu,ei ole kiva lukea tekstiä mistä välimerkit ym.puuttuu..
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Muistan nuoruuden kirjeystävät Englannissa ja Singaporessa. Rakastin kirjoittaa kirjeitä. Piti vain odottaa vastausta aika kauan, mutta ei se haitannut.
  Minusta on hirveetä kun ihmiset laittavat vain tekstiviestin jouluksi tai synttäreiksi. Ihmisistä on tullut niin laiskoja. Kortti ilahduttaa ihan valtavasti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sofia,pitkästä aikaa :) Minullakin oli kirjeystävä Englannista..Se vasta jännää olikin,kun kirje saapui ulkomailta.Mutta tosiaan,välillä vastausta sai odottaa pitkäänkin.Kyllä kortti ilahduttaa paljon enempi,kuin tekstarit.Ne ovat jo niin jokapäiväisiä..Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Aina joskus otan kynän käteeni ja kirjoitan kirjeen, liian harvoin. Minusta se olisi ihana tapa pitää yhteyttä niihin jotka ovat liian kaunakna jotta voisi tavata tarpeeksi useasti. Silloin ennen kirjeet olivat arkipäivää.

  VastaaPoista
 6. Täältähän löytyi kiva blogi ja niin monen monta blogiystävää lukijoiden joukossa, että ilomielin liityin joukkoon iloiseen.

  Kivaa päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiia ja mukavaa päivää sinullekkin :) Kiva,kun liityit joukkoon,tervetuloa ♥ Käyn lähiaikoina vastavierailulla..

   Poista