torstai 22. tammikuuta 2015

Koristekukkia

Joulun jälkeisen kodin askeettisuuteen ja vaaleuteen kaipaa jotain väriläiskää..Esim.kukkia pöydille. Muutaman tulppaanikimpun olen ostanut.Se vain harmittaa,kun leikkokukat nuupahtavat melko nopeasti ja joutuvatkin sitten samantien roskiin.En voi pitää pöydällä vähänkään "ylimenneitä" kukkasia..Ne ovat jotenkin surullisia.Kimpun pitää olla voimissaan ja freesi.

Eilen pyörähdin Pentikillä ja näin siellä tosi kauniita koristekukkia.Pioneita ja Hortensiaa.Niinpä otin kukat olohuoneeseen,takkahuoneeseen ja keittiöön.Kukat ovat melko kookkaita,joten yksikin kukka maljakkoon riittää.Nyt on sitten pöydillä kaunis väripilkku..Ja toki maljakkoihin vaihtuu välillä aidot kukat mutta nämä saavat kaunistaa meidän arkea.
 
Nämä koristekukat ovat kyllä ihan eri juttu,kuin muovikukat,joita ennen oli.. ;)

Kaunista,aurinkoista viikon jatkoa!
Anne

13 kommenttia:

 1. Pioninkukka on tosi aidon näköinen, tykkään! Täytyypä piipahtaa Pentikillä.

  VastaaPoista
 2. Oi, mä tykkään tuosta pionista! Kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä oli valkoisiakin..Kauniita ja kestäviä :)

   Poista
 3. Pioni on ihana! Oliko sitä muissa väreissä? Oi jospa vaikka vaaleanliilana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on,ihana <3 Vihreitä ja valkoisia huomasin..En niin katsellut,kun tiesin heti suosikkini.Mutta vaaleanliila olisi myös upea!

   Poista
 4. Ovatpa kauniita! Pioni on kaunis ja upeanvärinen. Ja myös tuo hortensia. Tuohon hortensiaan minulla löytyisi hyvä maljakkokin. Pitää piipahtaa Pentikillä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikös vain,kauniita.Kukkia oli monenlaisia ja -värisiä.Käyppäs hakemassa omasi :) Sinulle myös,kivaa viikonloppua!

   Poista
 5. Oi, kylläpä ovatkin aidon näköisiä! Pioni on ehdoton lempikukka, puutarhaan hankin joka kesä ainakin yhden uuden pionin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi Tuitiina! Käyn vastavierailulla :)Meilläkin Pioneita löytyy penkistä..on ne vain upeita kukkia <3

   Poista
 6. Pioni on lempikukkani - kylläpä tämä hämäs ja näytti niin aidolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pioneista tykkään minäkin..Niitä löytyy pihalta reilusta.Nyt saa kesän kaipuuta hillitä nämä Pentikin kukat.Kauniita nekin.

   Poista