lauantai 3. tammikuuta 2015

Mökkiretki

Keksittiin aamulla,että tämä päivä vietetään mökillä.Mukaan otettiin vain ulkoilukamppeet ja eväät.Sitten mentiin.Keli oli hieman kehno,tuuli ja sateli hieman.Ei annettu kuitenkaan sen häiritä,kun muistettiin ettei olla sokerista.
Mies teki pihan lumityöt ja minä reippailin pitkän lenkin.Pojalla oli kaveri mukana.Viihtyivät pitkään pulkkamäessä ja tekivät lumiukon mökin pihalle.

Ulkoilun päätteeksi maistui takkamakkarat.Enpä pystynyt itsekkään herkuista täysin kieltäytymään,vaikka olenkin nyt ihan toisenlaisella ruokavaliolla.

Tällainen mukavan rento"hyvän olon-päivä"tänään.
Näitä toivon useita tälle vuodelle.
Leppoisaa lauantai-iltaa ja virkistävää viikonloppua!
Anne

11 kommenttia:

 1. Hei kaima - mukava tavata:) me ajoimme tänään Etelä-suomesta tänne Pohjois-pohjanmaalle kotiin ..olimme muuttamassa lapsia ja tuntui hyvältä pitkän reissun jälkeen kaartaa omaan pihaan . Täällä oli -5 astetta pakkasta. Näki hyvin miten kelit muuttuvat matkan aikana. Toivotaan, että meille tulee kaunis ja luminen talvi. Kohtuudella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa lukijaksi,kaima!.. asutaan vielä samalla suunnallakin:)Tultiin äsken aamulenkiltä.Nyt olikin oikein hyvä sää,muutama aste pakkasta ja tyyntä.Kaunis luonto..lumiset puut.

   Poista
 2. Ulkoilupäivän päätteeksi takkamakkara maistuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä,ihan parasta:) Mukavaa sunnutaita!

   Poista
 3. Tervehdys, osuin blogiisi toisen blogin kautta ja nyt sunnuntain ratoksi luen päivityksiäsi. Mukava, elämisen makuinen blogi sinulla ja kauniita kuvia. Taidanpa ryhtyä lukijaksi!
  Tervetuloa kurkkaamaan meidänkin arkea tänne Villa Kardemummaan.

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Tulen mielelläni tutustumaan blogiisi..nyt just on hieman kiirus mutta paremmalla ajalla.Palataan:)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa mukavalta päivältä! Nyt ollaankin saatu taas nauttia lumimaisemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä,maisemissa riittää ihailtavaa.Tänään oli aamulla -25..taidetaan viettää sisäpäivä :)

   Poista
 6. Nonni, nyt tuli taas mökille ikävä;)... oikein ihanaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista