torstai 8. tammikuuta 2015

toiveita,tavoitteita,haasteita

Eilen askartelin tälle vuodelle aarrekartan.Sitä on hauska tehdä..saa miettiä unelmia ja mitä
tulevaisuudelta haluaa.Huomaan,etten kaipaa nyt mitään uutta ja mullistavaa.Haaveetkin on niitä,jotka on jo jossain muodossa toteutuneet ja toivoisin niille jatkoa.
Haasteita tuo terveys ja itsensä hoitaminen..Noihin asioihin aion nyt kiinnittää entistä enempi huomiota.Ja nyt siitä muistuttaa tämä kartta :)
Tänään löysin kirjastosta luettavaa,jotka sopivat aarrekartan aiheisiin.
Ohjeita ruokavalioon ja liikuntaan..Lapin kirjat antavat varmasti lisäpontta reissuhaaveisiin ♥
 Nyt tulee myös luettua.
Lukemiseen haluaisin käyttää tuntuvasti enempi aikaa.

Mukavaa loppuviikkoa,
Anne

10 kommenttia:

 1. Syksyllä teimme marttaillassa aarrekarttaa siihen perehtyneen ohjaajan opastuksella.

  Varo mitä toivot, se voi toteutua .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) ..on kokemusta-olen aiemminkin näitä tehnyt =)

   Poista
 2. Viisas sinä! Aarrekartta pitäisi kuulua jokaisen ihmisen " to do" listalle aina silloin tällöin. Se auttaa kummasti hahmottamaan kokonaisuuksia ja asettamaan tarvittaessa niitä tavoitteitakin. Hyvä, hyvä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos ja olen täysin samaa mieltä! :)

   Poista
 3. Aarrekartta on tosi hyvä idea! Taidanpa minäkin sellaisen tekaista. Nyt kun muutenkin on elämässä miettimisen paikka työn ja tulevan suhteen. Hyvää alkanutta vuotta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Kyllä kannattaa ja minusta tämä on hauskaa puuhaa..Edellistä karttaa kun katsoin,niin kyllä ne asiat ovat toteutuneet.Pidän kartan esillä,että näen sen päivittäin.Sieltä löytyy muistutukset ja tsempit..niin arkipäiviin kuin tulevaisuuden haaveisiin.

   Poista
 4. En ole koskaan tehnyt itselle tuollaista karttaa. Olisi varmasti mukava tehdä ja auttaisi jäsentämään haaveita ja sitä, mitä ihan oikeasti haluaa. Ihan koko perheen olisi hyvä tehdä omansa. Hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä idea :).. ja se olisikin hauskaa,jos koko perheen saisi tekemään.Siinä toinen hyvä idea!

   Poista
 5. Kirjakasassa näkyy yks mun suosikki. Paula Heinosen Vihdoinkin hyvä olo :)
  Täyttä asiaa, joskin aika paljon toistoa. Mutta ikinä en ole ollut niin mahtavalla "keikalla" kuin oli Paulan suolistoaiheinen luento. Kesti kolme tuntia, mutta en muista, milloin olisin nauranut niin paljon ääneen. Ihan loistotyyppi. Ja vaikka istuin takarivissä, kaikki se energisyys ihon tervettä hehkua myöten loisti sinne takaseinälle asti.

  Reipasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haippa Annukka!Olin myös muutama vuosi sitten Heinosen luennolla ja ihan samat fiilikset oli siellä.Huumoria ja energiaa riitti :D Todella inspiroiva ja kannustava luento.Sen jälkeen olen lueskellut Heinosen kirjoja(ainakin Satu Silvon&Paula Heinosen kirjan "satumaista voimaa arkeen") Tämä"vihdoinkin hyvä olo"- kirja taitaa olla toistamiseen lainassa.Mutta on niin hyvää asiaa,että kertailen vielä :) ja radiosta tulee kuunneltua "terveyden tukipilaria"Että ihan Paula-fani taidan olla.

   Tänään luin tuota Kylli Kukk:in kirjaa "kyllin hyvä" ja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Itsensä hoitamista lempein keinoin,rennolla fiiliksellä.Taidan napata sieltä illan ohjelmaksi selkäjumpan.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista