torstai 15. tammikuuta 2015

Väriä ja äkkiä

Plääh,miten kyllästynyt olen ollut vaatekaappini sisältöön.Tai siihen ankeuteen!Harmaata,mustaa,tumman sinistä..ainoana kuosina raita.
Haaveissa on ihan erilainen kaappi.Piristystä ja iloa,värejä :)

Tänään jouduin jo aamusella ajelemaan kaupunkiin asioille.Tällaisille reissuille pitää varata hetki aikaa shoppailuun..niin teinkin.Etsin sitä väriä ja energiaa.Ikävä kyllä useissa liikkeissä ei väri-iloittelusta ollut tietoa..H&M:ltä löysin onneksi kivoja paitoja ja kuoseja.
Paremmalla ajalla täytyy etsiä lisää ja ehkäpä kevään aikana värikkyys lisääntyy.

Nyt on kuitenki saatu asia hyvälle alulle:


Huomenna jo perjantai!
Kivaa loppuviikkoa ja hyviä ulkoilukelejä,
Anne

10 kommenttia:

 1. Kivoja kuoseja! Ja nyt todellakin tarvittaisiin auringonpaistetta ja kuulasta ulkoilukeliä. Naama on nuutunut ainakin allekirjoittaneen osoitteessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinultakin sain inspistä väreihin ja kuvioihihin,kun esittelit kivoja mekkojasi :) Eilen pilkahti aurinko-ihana!

   Poista
 2. Minä en osaa yhtään käyttää värejä vaatteissa! Mustalla siis mennään aina vaan, mulla taitaa olla varmaan 95% vaatteista mustia. Tänään just laittelin kaappiin pesun jäljiltä läjän uusia vaatteita, jotka tilasin H&M:ltä: mustia trikoopaitoja ja leggareita... No oli siellä muutamat leggarit, missä oli valkoisella jotain sutaisuja. Ja sitten yksissä oli valkoisia kukkakuvioita. Ja yksissä ruusuja, niissä tais olla vähän jotain väriäkin... Olin niin innoissani uusista kuteista ja itse asiassa myös siitä, ettei ihan kaikki ollu pelkkää yksiväristä mustaa! Mutta tämän värikkäämmäksi en taida heittäytyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulta kuulostaa :) Musta on niin helppo,sellainen turvaväri.Nyt olen kuitenkin täysin kyllästynyt tummiin väreihin/yksvärisyyteen.Mutta kyllähän vaatteessa täytyy viihtyä ja jos mustissa viihtyy,niin asia on täysin ok =)

   Poista
 3. Kyllä värit vaan piristävät kun vain vielä osai niitä käyttää! Muutakin kuin punaista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin luulisi,että piristää.Ihailen aina sellaisia,jotka osaavat käyttää värejä vaatteissa/asusteissa.Miksei tuota vois itsekkin kokeilla.Tuskin on ihan mahdotonta :D

   Poista
 4. Sinä olet löytänyt kevään! Upeita värejä ja kuoseja. Minä en olekaan vielä vaatekaupoissa käynyt kevätvaatteita katsomassa, joten kiva kun esittelet näitä (ja kevättä)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KiitosTuulia!Taitaa tosiaan jo hieman kevättää,kun värit on mielessä.Ja vieläpä keltaista!Sitä ei kyllä ole vaatekaapissa aiemmin näkynyt.Ei ole vielä kiirettä kevätvaatteita osteleen,hyvin näytti talvisilta tarjonnat kaupoissa.Mutta odotellaan :)

   Poista